onsdag 25. februar 2015

Mounty med jentene


Synes Mounty blir bare flottere og flottere, bare synd han spiser så lite så han alltid er så tynn. Er ikke noe å melde på utstilling, for da kommer det alltid ei tispe med løpetid og han slutter å spise igjen. 


Til helga kommer Merethe hjem igjen for å være hundepasser. Da skal jeg på de siste to dagene av Oppdretterskolen i Oslo. Det gleder jeg meg til, sikkert like mye nytt og lærerikt da som sist gang.


Nå er tømmeret blitt levert, så nå ligger bare bunnstokkene igjen nederst i bakken.


Når hundene er så samarbeidsvillige som nå så er det gøy å ta poseringsbilder av dem. Blikket rett og ryggen rak!


Go'gutten som aller helst vil ligge på fanget i sofaen om kvelden etter en lang dag ute i sola. Når de har fått mat da, så ligger de ganske rett ut og snorker resten av kvelden. Skal se om jeg får til å ta noen bilder med selvutløseren av noe dummyhenting en dag. Men da er jeg avhengig av å ha et stabilt sted å sette fra meg kamera i rimelig nærhet, så fjernutløseren fungerer. Eller så får jeg lure med meg Patran en dag.


Tessy er ikke særlig interessert i å bære dummyer, da ser hun bare dumt på meg og går en annen vei. Mounty og Lady bare elsker å få bære på ting.


Nå er det bare å telle dager til Lady får løpetid, Mounty har nemlig begynt å sjekke. Da går det ikke mange ukene før det hele er i gang.



1 kommentar:

  1. Vilka härliga dagar ni har med sol och fortfarande lite snö! Hundarna är SÅ vackra!
    Ska bli spännande att se om du lyckas med fotograferingen.
    Kram och nospussar från oss

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...