lørdag 14. februar 2015

Forberedelser


Det er ikke så fryktelig lenge til Merethe har bursdag, så Tessy har startet forberedelsene. Første prosjekt er Tannpirkere!


Det er slett ikke så enkelt som det høres ut, å lage tannpirkere. De skal jo være like store alle sammen. 


Mounty prøver etter beste evne å holde styr på jentene sine.


Ronja må sjekke alt det de andre sjekker, så hun får det rimelig travelt når alle sammen er med på tur om dagen.


Sola stakk så vidt igjennom skyer og tåke, men det var ikke lange tiden den var her.


Mounty er ikke helt sikker på om løpetiden til Malin er helt over ennå. Han holder seg i nærheten, men han får stadig vekk kjeft, så han tar vel forhåpentligvis tegninga snart.


Godt å ha fri i helga. Patran har overnattet borte fra i går til i dag og Merethe kom hjem på torsdag kveld. Siden det var så dårlig vær  her med både tåke og skyer dro jeg og Merethe til Sokna for å ta noen bilder av hundene i sola. Siden både jeg og Merethe hadde med kamera, så ble det fort en 500 bilder til sammen, så de bildene får komme en annen dag. Tar litt tid å kikke gjennom alle sammen og redigere dem. Alltids noe å skjære bort så de blir litt finere i utformingen.


Når de kommer på store flater så bare må de herje litt. Da er det igrunnen greit å ikke komme i mellom.


Godt å ha litt tyngde å stå imot med i alle fall. 


Siden Merethe er hjemme i helga hjalp hun meg med å ta nye bilder av Mounty, Lady og Tessy til hjemmesiden. Greit å ha sånn nogenlunde nye bilder der når det er valper på gang i vår.


Etter oppdateringen i vinter så tok jeg vekk mange gamle bilder, så nå er det nesten bare valpebilder som er igjen. Kanskje på tide å sette inn noen nyere bilder av de eldre hundene også. Er så kjedelig med en side med masse skrift og ikke bilder.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...