onsdag 28. januar 2015

Standup, en vanskelig sak...


Går litt i ett om dagen, men hundene får sitt så får det være så med resten. Godt med en fri dag i dag. Den ble brukt til vasking og hundelufting. Til tross for regn på morgnen, så ble det opphold midt på dagen så jeg slapp å bli våt på tur. Men i kveld har det virkelig bøttet ned med regn, før det gikk over til snø igjen. Kan bli spennende å se hva en våkner opp til i morgen.


Eneste fordelen med slikt vær er om du skal lage snømann. Det hadde jeg ikke tenkt i dag, spørs om det blir til helga isteden.


Hundene koser seg til tross for at snøen baller på seg i pelsen.


Tessy er egentlig mer under snøen enn over på starten av turen, så hun var så våt at en kunne vri henne opp omtrent før vi var hjemme igjen.


Det er tre uker til Merethe kommer hjem igjen, men fortsatt står Tessy foran døra for å legge seg der om kvelden. Nei, sier jeg, du må nok vente til Merethe kommer hjem før du får boltre deg i senga igjen. Sukk sier hun da og tusler inn på hunderommet.


En runde i løssnø gir ekstra trim på dem, siden snøen er så kram så er det ikke noe vits i å ta fram skiene engang. 


Kjekt å ha noen til å tråkke opp sti for meg, jeg ble svett nok som det var.


Malin dannet baktroppen bak meg, siden hun er høyløpsk nå så spiser ikke Mounty noe særlig om dagen. Noen dager til nå så er alt i sitt vante gjenge.


Om det går litt sakte så er det bare å ta fart og løpe forbi.


Det er gøy å ta med slike på tur, som viser det så tydelig at de stortrives! 


Snø er knallgøy!


Full fart.


Det er forholdsvis mye snø i skauen, men den detter noe sammen med regnvær. 


Når vi nærmet oss hjem igjen, så tok Lady skikkelig tak for å få bort noen av snøballene.


Selv om det er mildt så er det bare å fyre i ovnen så jentene tiner mens Ronja og Mounty får seg tur også. Den blir litt lettere nå som jentene har tråkket sti.


Koselig å bo sånn i skaukanten


Dette var det nærmeste sola skinte i dag midt på dagen, så ble det skikkelig væromslag. Regnvær!


Toget fra Bergen!


Så var førpremiæren og vinnebillettene oppbrukt... Nja er vel konklusjonen, godt en ikke hadde betalt for de billettene. Første del av showet var bra, men hun hadde liksom ikke nok stoff til hele forestillingen. Virket som det gjaldt å bruke mest mulig stygge ord og særlig kritisere alle andre som var poenget i andre delen. Det var en skikkelig stygg harselerig med en som satt på første rad. Showet manglet en rød tråd, det virket som hun hadde sett seg ut 50 ting hun skulle ha med uten at de hadde en sammenheng. Får håpeshowet på torsdag, som jeg kjøpte billetter til blir bedre.


1 kommentar:

  1. Så fint ni bor och så mycket snö ni har!!! Här har det lilla som kom redan regnat bort :( nu väntar vi på våren, kanske kan bli ordning på vädret då, idag har de varnat för åska här...
    Helena.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...