onsdag 21. januar 2015

Hva skal en finne på?


Sånn går no dagan... eneste Tessy har å tenke på er hvor hun skal sove. Om hun skal ligge på høyre eller venstre side, eller kanskje på ryggen... Blir bare vekket et par ganger i døgnet for å få seg litt å spise... 


Nei, sånn er det ikke å være hund hos Sognafaret. Der er stort sett hundene i fokus, på den ene eller andre måten.


De siste dagene har det vært skiturer. Enkel og rask måte å aktivisere både meg selv og hundene på. I går når jeg dro hjem fra jobb så var det faktisk ikke helt mørkt. Så nå går det snart ann å gå tur med hundene etter middagen uten å ha hodelykt eller satse på måneskinn.


Skitur er noe av det beste både jeg og hundene liker. Da langer dem ut for å holde følge i nedoverbakkene.


Det har snødd ganske mye de siste dagene og i dag var det ikke noe unntak. Godt med masse snø om vinteren. Vinter skal være vinter. Stort sett så følger våren påsken, så i år blir det tidlig vår.


I morgen skal jeg hente Merethe, så da blir Tessy glad i alle fall. Kanskje vi får lurt henne med på en skitur også... I dag har jeg vært skikkelig effektiv, først kjørte jeg Patran til Hønefoss for Bascetballcup, så satt pappa på oppigjen for han hadde levert bilen. Så ble det vasking av hus, for nå har det vært skikkelig husvask og da er det greit å få vasket vanlig helgevask igjen. Alle bilder og gardiner er hengt opp igjen. Ikke på kjøkkenet da, for der har jeg lyst på nye gardiner... spørs om jeg må henge opp noen gamle i mens. Skitur med hundene rakk jeg også, før jeg måtte hente Patran igjen. Jeg fikk sett de to siste omgangene og Sokna vant over Eikli 12-14.


Hundene er flinke til å passe seg så de ikke går i veien for stavene. 


Malin holder godt følge i to runder, så får hun gå inn og varme seg og tine snø.


Det har kommet ganske mye snø den siste uka, og mer snø er det spådd.


Etter en time på ski, så er det full snorking i sofaen resten av kvelden.

1 kommentar:

  1. Fysiskt träning för små stora tvåbent eller fyrbent..det krävs för gott mående! :)
    kram
    fia

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...