lørdag 24. januar 2015

Heldige meg!


I går ble det verken bilder eller blogging, da ble det jobbsøking! Jeg ble tipset om en ledig jobb som hadde vært ypperlig for meg. Håper bare de som ansetter folk synes det samme, så skal du se jeg får noe nytt å gjøre etter sommeren i det minste.


Siden jeg hentet Merethe torsdag kveld, så hadde jeg hundeaktivitør når jeg var på jobb i går. Og ikke nok med at jeg kom hjem til ferdig utslitte hunder, så hadde de jammen fått klippet pelsen på potene sine også. I tillegg hadde hun vært ute med kamera... Det er vel ikke noe mer å si enn, heldige meg!


Jeg pantet tomflasker og handlet inn til helga, så ble det svinebiff og marinerte poteter til middag. Bare å nyte helga, men noe skiføre kunne en se langt etter i dag. Det bare klabbet så det var bare å gå inn igjen og skifte sko. Men de bildene får komme seinere i uka, for i helga blir det Merethe sine bilder fra fredagsluftingen.


Jeg deltar innimellom på noen konkurranser på nettet, og på fredag fikk jeg mail om at jeg hadde vunnet fribilletter til førpremieren til dette showet. Så på tirsdag kveld skal vi på Latter. 


Men tatt i betraktning at jeg hadde kjøpt billetter til Leif til jul på denne forestillingen på torsdag, så blir det tett med opplevelser til neste uke. På søndagen skal jeg og Lady til Tønsberg på utstilling, så neste uke blir vel over før den har startet omtrent. Godt årsoppgjøret er levert til Danmark og revisor har sluttført det på fredag. Da er det normale dager igjen. 


Hundene storkoser seg når de får være på jordet. Selv om det er endel kuldegrader så er det godt å være ute og ikke minst godt å komme inn til varmen igjen etterpå.


Merethe lånte bilen for å ta en shoppingrunde med en venninne i dag. Så etter endt Sandvikastorsenterrunde fikk hun oppdrag med å finne nye kjøkkengardiner til meg. Nå har kjøkkenet stått uten gardiner i to uker, så i morgen skal jeg stryke de nye gardinene og henge dem opp. Da får jeg stilig kjøkken! Bilde kommer når de kommer opp.


Når en ser slike bilder som dette, så slår jo tanken meg... alene hunder må ha en litt kjedelig hverdag.


Nei, alle skulle hatt minst en leikekompis. 


Akkurat som alle folk burde ha minst en hund. Jeg kunne ikke tenke meg et liv uten dyr av noe slag. De gir både sorger og gleder, men i det hele så er det selskap og en venn for livet!


Naturen gir ro i sjela, så en dag innendørs fungerer ikke noe særlig. Da er jeg glad jeg har hunder som må ut på lufting.


Når man har hunder så får en en liten uvane, man blir veldig flink til å klarne hodet med å snakke høyt. Man slipper i det minste å snakke med seg selv... Om de hører så mye etter er jeg ikke fult så sikker på...


Men om navnet deres blir nevnt så kommer dem som et skudd, så et halvt øres oppmerksomhet har de på meg... det kan jo skje noe spennende de ikke vil gå glipp av.


Siden Mali har løpetid så fikk hun være med de andre jentene på en runde i skauen i dag. Skitur ble det ikke da det klabbet, så litt snøbrøyting gjør susen for å få ut litt energi på aktive flater. Etterpå var turen kommet til Mounty og Ronja. Da hadde jeg tenkt meg på andre siden av elva, for der var det sol i det minste. Men Mounty bare måtte sjekke ut hvor Malin hadde vært på tur, så han tok runden i skauen på egenhånd. Jeg skulle bære inn litt ved til i kveld og så at han forsvant oppover jordet i sporene våre. Når jeg kom ut igjen så var han borte. Da ble det noen fanger ved til for jeg regnet med at han snudde og kom tilbake. Men å løpe den runden tok nok ti minutter, så han kom heseblesende etter meg og Ronja nedover bakken. Jeg hadde tatt med et ekstra bånd når jeg gikk, for jeg regnet med at han kom når han hadde tatt runden i havna.


Spennende tur på andre siden i dag. Plutselig kom det byksende en stor tispe og viste hele tannrekka og glefset mot oss når den stoppet midt i veien. Glad jeg bare hadde med meg to stykker da ja... Da var det bare fram med mannestemmen og jammen så forsvant den igjen. Jeg var 99% sikker på at Mounty hadde svart på den tiltalen som denne tispa ga oss. Men både han og Ronja bevarte roen.


Spørs om det hadde vært mer action om Malin og Tessy hadde vært med.


Det blir ingen liten tusletur når en er på tur med flater, da er det full fart hele tiden.


Det er bare å legge seg over i svingene og gi mer fart!


Det er greit å være litt obs når hundene får litt kick, da er de ikke så nøye om de løper en over ende eller om de snidder deg.


Jo mer aktivitet du gir dem, jo mer krever de for å få ut nok energi om dagen. Det er det eneste som gir rolige hunder inne. 


1 kommentar:

  1. Som vanligt jättefina bilder :D Inte skulle matte heller kunna tänka sig att leva utan djur nu när hon har mig, hihi.
    Hoppas det går bra för er matte med jobb.
    Trevlig söndagkväll till er!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...