lørdag 17. januar 2015

Endelig har mamsen tid


I dag ble det skitur på meg og de andre pelsdottene.


Jeg holdt bra følge jeg altså, det var bare i nedoverbakkene som mamsen akte fra meg.


Da løper jeg alt jeg orker og når jeg ikke klarer å holde følge lenger så bjeffer jeg kjempehøyt! Men tror du mamsen stopper? Nei, da hun bare kjører på nedover løypa.


Men jeg tar igjen når det er flatt og oppover bakke. Gjett hvem som er bakerst da...  Ikke jeg!


Siden det var Patran som hadde kamera i dag, så ble det ikke bare skibilder. Og når man skal ta skikkelige bilder så må man jo ta av seg vottene. Jeg og Tessy passet på at vottene ikke forsvant så veldig langt.


Når man har vært på sånn lang skitur, så blir man litt tørst. Da er det bare å spise snø, for mamsen har ikke tatt med vann til oss. Hallo, sier mamsen, jeg tar ikke med vann til dere når vi bare er nede på jordet. Vi får beskjed om å vente med å drikke til vi skulle inn igjen. Akkurat som om vi bli mindre tørste når vi er nærmere hjemme?


Skal du smake du også?


Skal jeg lære deg noe? Stikk snuta nesten helt ned i snøen, også blåser du alt du orker! Da fyker snøen til alle kanter!


Et lite tips er å trekke pusten FØR du nærmer deg snøen! Ellers blir snuta full av snø både uten på og inni...


4 kommentarer:

  1. Äntligen fick du matten att ta med er på skidtur. Vilka fina bilder Patran tog! Klart att du inte var sist i uppförsbackarna... Kramis!

    SvarSlett
  2. Det är finast att vara först i uppförsbackar! Så det så! :D
    Härlgia bilder!
    Kasper

    SvarSlett
  3. Blåsa snö måste jag kolla! Kul! Blåsa i vatten kan jag redan. Så klart man blir lika törstig var man än är om man springer i skidbackar. Knäpp-matte !

    SvarSlett
  4. Ha, "koka kaffe" i vatten kan vi redan - men i snö!? Måste testas. Härhemma gillas det inte något vidare när matten viftar vildsint med skidstavarna för inte trilla!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...