søndag 11. januar 2015

Effektiv helg


I helga har det snødd, i natt kom det ennå mer og jammen skal det ikke komme mer i morgen også. Jeg synes det er knallbra! Nå blir det skiføre og det kan bli litt variasjon hvor vi går. Snart blir det kjørt løyper flere steder, så det er bare å kle seg og ut på tur.


I går startet jeg med å kaste ut juletre og julepynt. Det var ganske støvfult rundt omkring, så jeg startet med skikkelig husvask. Når jeg tenkte etter så var det noen år siden jeg sist hadde en skikkelig vask av både tak og vegger. Så da ble det ned med alle bilder og hyller for en skikkelig vask. 


Siden Merethe ikke skulle hjem før i går kveld så tok hun en runde med hundene og fotoapparatet så jeg kunne vaske ferdig i stua. Panel i tak og på vegger er tungt å vaske, så det tar litt tid.


Etter middagen så var det på tide å kjøre Merethe til Åråsen igjen. Vi var innom butikken, så hun fikk litt mat i kjøleskapet sitt igjen etter jula. Blir nok litt tungt for henne å komme igang igjen også, men hverdagen kommer for oss alle.


Jeg er heldig med at Merethe har hatt en uke ferie lenger enn meg, da har jeg fått mange biler som hun har tatt. Kjekt når jeg ikke rekker turer med hundene før det er mørkt neste uke. Denne uka har det ikke blitt turer med dem, for det har Merethe ordnet. 


Disse bildene er tatt sist uke, for det er ikke mye snø igjen. Så alle bildene fra snøværet i helga får komme en dag til uka. Jeg er litt usikker på hvor ofte jeg rekker å skrive, i og med at det fortsatt er årsoppgjør på jobben så kan det bli noen lange dager. Jeg har bare tatt stua og kjøkkenet i husvasken, så det blir nok ikke daglig denne uka heller er jeg redd.


I og med at det er Merethe som har vært på tur og Tessy er hennes, så blir det flest bilder av henne.


Når turen går ned på jordet så er det full leik med en gang.


Ingen er vond å be da, selv Malin blir med et par runder.


Men det er Tessy, Lady og Mounty som er de ivrigste når det går som hardest.


Hjelper ikke å spille død for å få en pause her nei.


Ute får de tilnærmet herje som de vil, siden de ikke får lov å leike inne må de få ut energien ute.


Mounty speider etter jentene sine.


I helga så hadde vi fult serverbytte på jobben, så det kan være spennende å se om det bare er å starte opp igjen for å gjøre seg ferdig med regnskapet, når jeg kommer på jobb i morgen.


Malin er snart ti år og jammen har hun ikke fått noen grå hår på haka i vinter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...