tirsdag 6. januar 2015

Årsoppgjør


Kan vel ikke akkurat si at å starte på jobb etter en lang juleferie med seine kvelder og seine morgener har vært helt topp. Full fart fra mandag morgen med årsoppgjør på jobben, 13. lønnskjøring og lønn, trekk, skatt og arbeidsgiveravgift, i tillegg til regnskapsavslutning. Siden jeg jobber i et dansk konsern så har vi ni arbeidsdager på oss før alt skal være ferdig av 2014 og overleveres fra norsk til dansk revisor. I tillegg til at de har funnet ut at vi skal gå bort fra sentral server og ha alt i Danmark fra helgen av så er det ikke noe bønn med å jobbe mest mulig. Statistisk sett så fungerer ikke alt data optimalt ved omlegginger.


Godt Merethe har fri denne uka også, så hundene får sitt. Blir ikke mye oppdateringer her heller tenker jeg før alt er ferdig og en kan forberede avslutningen av januar også. Da er det snart vår og sola kommer tilbake.


Julestjernen tyder på at jula snart er helt over, men har får julepynt være julepynt til jeg ikke har så mye å gjøre på jobb. 


Siden juletreet ikke røsser ennå så kan det godt stå og pynte opp litt til. Nissen har havnet i lykten vi fikk til jul, det fulgte jo ikke med noe lys til å ha inni og jeg er slett ikke noe pynte stæsje dame, så slikt tilbehør har man ikke i skuffer og skap.


Siden vi ikke drikker så ender flasker vi få opp i trappevinduet, eller noen som drikker tar dem med seg når de er hos oss. Kan jo ikke ha noe levende der, for det blir for varmt. Vedovnen er nede om vinteren og om sommeren så steiker sola hele dagen. 


Fortsatt God Jul, det er ikke 20. dag ennå!

2 kommentarer:

  1. Här har julen rasat ut helt. Har två tomtegubbar som är stickade av min gamla mormor kvar. Mer nostalgi än att vara symbol för julens fortsatta firande.Nytt år - nya insatser!
    God fortsättning på året. Härlig bild på månen!!
    kram
    Fia

    SvarSlett
  2. Jo, snart är det adjö till julen och rätt var det är så har den där våren kommit. Till helgen plockas det bort jul hemma hos oss, i alla fall så är det så planerna ser ut ;)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...