søndag 5. oktober 2014

Ferien over


Mamsen vil ha ferie en uke til hun. Det hadde vært skikkelig knall da, men så trenger vi litt penger og da må mamsen jobbe litt. Mamsen vil spare resten av feriedagene til jula, så hun kan være hjemme hele romjula. Sikkert lurt det altså...


Det har gått litt i ett for meg og mamsen de siste dagene. Merethe kom hjem i helga etter at hun hadde hatt eksamen på fredag, så det ble bare kos. Vi hadde fårikål til middag, ja vi altså. For pelsdottene fikk restene i dag oppå vanlig mat. Jeg spiste og spiste til mamsen var sikker på at det tøyt ut av ørene mine! Mounty sjekket han, men det kom ikke kål ut av ørene mine!


Ja sorry da mamsen, jeg veit at du hadde tenkt å ta noen knallfine bilder av meg ved elva og ikke i elva, men det var liksom så fristende da... Vi kan ta de bildene neste gang veit du...


Hjelper det litt om jeg rister meg da? Jeg blir jo nesten helt tørr da da...


I dag tvang Merethe med med på skautur sammen med Tessy. Hun ville ha bilder av oss skjønner du, hun har startet på egen blogg igjen. Ja, igjen, for det er nemlig ikke førstegangen. Har du lyst til å se bildene hun tok av meg i dag eller? Da må du sjekke bloggen hennes. Tessy ble skikkelig lei seg altså, for Merethe hadde egen blogg og ikke sammen med henne! Men Tessy er jo med på bloggen til mamsen da, men det syntes ikke Tessy var nok. Så ville hun være med meg på min da! Men det går jo ikke, jeg har jo mer enn nok med å styre med alt jeg gjør om jeg ikke skal styre med det hun gjør også. Nei hun får ta en alvorsprat med Merethe når hun kommer hjem neste gang isteden.


Jeg må vel vedkjenne at mamsen har rett når hun sier jeg er penere med tørr pels enn våt...


Jeg får trene på å hoppe over vannet enn å løpe i det framover... da blir mamsen fornøyd. 


Det er godt at mamsen fyrer i ovnen når vi kommer inn igjen etter enn sånn tur. Det er ikke akkurat sommer ennå i elva, men der er jo så gøy å bade da!


Er jeg heldig så er ikke all blåbærene spist opp ennå.


3 kommentarer:

  1. Det är skönt med semester. Fast lite bra när man får vila sen och lite pengar behövs ju till mat och godis.

    SvarSlett
  2. Men oj! Badar du varje dag? Det skulle jag också göra om det fanns nåt vatten att simma i, men här finns bara granar och tallar. Vilken fin bergstur ni varit på! Nu blev jag avundsjuk igen. Jag har aldrig varit på något ber nånsin.

    SvarSlett
  3. Asch da, du är jättevacker när du är blöt också. :)
    Om två dagar ska jag också få bada igen, äntligen! :) Fast vara i sjön, då.
    Och visst är det gott med en ovn att fyre i. :D
    Kasper

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...