onsdag 16. juli 2014

Share a coke!


Snart skal veslejenta flytte hjemmefra, så i dag har vi vært på første innkjøpsrunden. Utrolig så mye man trenger når en skal avgårde for å studere og få seg en hybeltilværelse. Siden jeg ikke har fått utdelt så mange shoppinggener så foregår det i litt tempo. Utrolig mye vi fikk ordnet i dag da. Jeg liker best å handle alene, for da blir jeg fort ferdig, men innimellom så skal jo andre ha litt og da må de være med rundt. Etter klagingen så er det ikke noe ønskesituasjon for de shoppingglade døtrene mine å være med meg på handletur. Nei da er Leif en mye bedre kandidat å dra til byen med. 


Jeg er en mye mer praktisk person, så når jeg hadde irritert meg nok over lyset over pulten min slo jeg det av. Alle lurte på hvorfor jeg satt i mørket, ganske innlysende spørr du meg. Fordi jeg ikke vil ha lys i øynene. Ikke liker jeg solbriller heller og kjenner jeg dem rett så hadde dem sikkert lurt like mye på hvorfor jeg satt med solbriller inne. 


Godt de har sølvtape ute i produksjonen, så da ble lampa vridd og tapet fast. Kontoret ble lyst og jeg fikk ingen ting i øynene. Så nye ergonomisk riktige lys er ikke vellykkede i praktisk bruk. Først så hadde jeg snudd pulten min på andre veggen, men nå om sommeren så fikk jeg flere timer med sol rett på skjermen, så da fikk jeg jo ikke gjort noen verdens ting. Men nå er alt bra.


Men tilbake til dagens bytur. Kan vel ikke forestille meg engang at noen kan kose seg i slike omgivelser. Likte meg vel bedre på rundens første stopp for å kjøpe jernbindertråd så jeg fikk tettet hull i nettingen til hundegården. Fikk forresten to traktorskuffer opp i den i dag for å tette alle hullene som hudene har gravd i løpet av høsten i fjor og forsommeren i år.


Det holdt på å bli et nytt skilt til skiltsamlingen min, men siden Leif ikke var med på noe handletur så fikk jeg ikke verifisert standpunktet... 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...