torsdag 12. juni 2014

Postkassetur


Fridager er til for å nytes, og nyte gjør jeg best i naturen. Nå som det nærmer seg "slutten" på disse postkassene så tenkte jeg å gjøre et skikkelig skippertak i går.


Først gikk turen til Ringkollen igjen, til gapahuken ved Borgersetera. Vått for å komme dit, for myrene formelig svømte. Så når jeg bommet litt på hvor jeg skulle ta av fra stien og ut på ny sti, så ble det litt ekstra langt i myr. Men etter en liten omvei, så fant vi riktig sti og en ny postkasse.


Det var en varm dag, så det ble bading ved den minste anledning.


Siden dagen ennå var ung når vi hadde gått runden, så dro vi likegodt opp Dronningveien og tok posten ved Retthellseter. Den turen var ikke helt etter veibeskrivelsen, så det ble skikkelig skivebom før vi fant riktig sti og følge til postkassa. På veien tilbake så stoppet vi på Hangliderrampa for å nyte utsikten over Tyrifjorden.


Vel hjemme igjen var det en siste valpekos, for Millie skulle dra på ettermiddagen. 


Patran var på overnattingstur med sommeravslutning, så hun ble litt skuffet da hun ikke fikk sagt "hadet" til Millie. Det var jo først meninga at hun skulle være til i dag. Men når en er kommet  hjem fra tur er det klart man vil hente en slik go' klump.


De dagene hun har vært her alene har hun vært med i det daglige. Tusler rundt sammen med Ronja hun. Slapper av i skyggen på verandaen, før kveldssola gjør inntog.


Nå ja, tusler og tusler fru Blom


Kom igjen da!


Blir nok stille for Millie nå som hun har kommet alene.


Iris er en nydelig blomst, synd de står på så kort tid.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...