fredag 30. mai 2014

Postkasseturer!


Jeg og Lady har vært på postkasseturer i dag. Vi har vært kjempegode venner hele tiden. Inn og ut av bilen og gått lenge i bånd uten noe knuffing.


Hensfossen er flott med masse vann. Jeg spurte mamsen om vi ikke kunne få lov å bade, men det gikk ikke gitt. Denne elva er mye større enn den hjemme mente hun.


Når vi første var på tur så ble det en runde på Hovsenga også. Mange av disse turene på Ti på topp Ringerike er veldig korte, så de er gjort på en halvtimes tid.


Der var det satt ut mange benker og griller, men noe servering var det ikke. Men mamsen hadde ikke tid til å vente så lenge heller. Jeg kunne tenkt meg å ventet til det ble mat jeg da.


Når vi kom hjem i dag så fant jeg ut at jeg hadde vært nok snill og grei, så da sa jeg klart i fra til Lady. Så barket vi ihop igjen. Da ble mamsen skikkelig sint på meg, hun hadde ikke langbukse heller så hun skrubbet knærne sine når hun skulle skille oss. Etter det så har jeg stått i hundegården. Jeg kom ikke ut når det var mattid heller. Da fikk jeg servering i hundegården. Skikkelig urettferdig syntes jeg, og det sa jeg klart ifra om når de andre gikk til elva for å bade også. Ikke før det var leggetid omtrent kom jeg inn igjen. Kanskje det er litt dumt å oppdra Lady? Kanskje jeg skulle overlate det til mamsen? 

1 kommentar:

  1. Verkligen dumt av dej, när du och Lady nu faktiskt blivit vänner!
    Klokt tänkt i alla fall, att överlåta uppfostran till matte!
    Stackars hennes knän!!
    Du ångrar dig väl ordentligt nu?
    Kasper

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...