onsdag 23. april 2014

Takker for støtten i en vanskelig tid...

Takker for all støtte og gode tanker dere har sendt meg, når det sto på som verst med Sognafarets Show Me Heaven som bare ble 6 uker gammel. Nå har han det bra og jeg får slikke mine sår. Det er bare å konstatere at jeg er noen erfaringer rikere som jeg gjerne skulle vært foruten. Men når veterinæren spør om du er sykepleier og ber deg ta på engangshansker, så er det bare å brette opp ermene og så løpet ut. 

Nå er han begravd sammen med de andre som har tatt turen over Regnbuen til de evige jaktmarker.


Mounty på påsketur på Hardangervidda.

Hverdagen senker seg igjen og jeg kjenner hvor sliten jeg er egentlig. Det var godt å kun jobbe noen timer i går og ha fri i dag. Da ble det tur på hundene og vasking av hus, før jeg var i Hønefoss og handlet inn det siste til valpene skal dra. 


Gutta skal få med seg et blått teppe, jeg synes ikke de kunne få rosa... de er da tross alt barske karer!


Bilder av valpene har det blitt lite av i dag, og trolig ikke mange i morgen heller for da skal jeg på avslutning rett etter jobb for en som har blitt pensjonist på jobben. Kanskje jeg får lurt Merethe til å ta noen ute i valpegården når hun skal være valpepasser etter skolen. Når jeg er på jobb holder mamma oppsyn med valpene og sørger for at de får mat. Så da er mer eller mindre hele familien engasjert siden Leif må jobbe utover kvelden på Gardermoen. Men fredag, da skal det bli valpebilder da! For ikke å snakke om til helga, da det er valpetreff for store og små med grilling i skauen og mye hundeprat. Grillkullet er innkjøpt og sted funnet til tross for at det ikke er et snøfnugg i mils omkrets.


I ettermiddag hadde jeg besøk av en hyggelig valpefamilie igjen. De storkoste seg med valpene og tilslutt satt de med fangene fulle av sovende valper ute i hundegården. 


Med ivrige valper får man fotohjelp

Mounty storkoste seg på Hardangervidda og jeg fikk igjen en lykkelig gutt. Når de leverte han tilbake så fikk jeg en nydelig orkide til samlingen min.  


Tenk den fargenyansen der hadde jeg ikke. Mounty hadde ikke nevneverdig trang til å tilbringe tid sammen med meg, men kunne like gjerne vært med Anne Siri og Simen tilbake for en ny ferie. Tusen takk for at dere tok godt vare på feriegjesten. Tipper Kristin gjerne skulle vært med både på hyttetur og på besøk i valpegården isteden for å kose seg på andre siden av "dammen"


Det er så godt å vite at alle gleder seg grensesløst til å få hjem sitt nye familiemedlem, at de teller dager og aller helst skulle hatt den med hjem NÅ! Alle planene og alle håpene som ligger i det å skaffe seg et nytt familiemedlem for forhåpentligvis de neste 10-15 årene. 


Se bamsen har overlevd ennå, den er slett ikke like lys i fargen, men bæres aktivt rundt når valpene er inne til kvelds.


Bamser trenger oppdragelse så denne blir aktivt holdt i ørene hele tiden.


Man blir sliten av en aktiv dag om man er stor eller liten.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...