søndag 6. april 2014

Søndag i valpekassa


Valpene holdt fred helt til halv ni i dag tidlig, så jeg fikk sove lenge. Det er lenge siden sist. Da er det håp for påsken også, at jeg ikke behøver å opp før sola. På formiddagen i dag ble det tur på hundene. Siden første valpekjøper skulle komme kl 12, så var det bare å gi valpene mat mens jeg spiste frokost. Så bar det ut på tur med de store. 

Jeg fikk dagens latter, selv om jeg egentlig ikke burde le i det heletatt, men i komiske situasjoner så ler jeg. Så enkel er jeg i hodet mitt. I godt sig på andre sidne av elva møtte vi en liten twistdott i flexibånd. For øvrig den mest idiotiske oppfinnelsen for hund noen sinne! Dama i andre enden av båndet var heller ikke videre smart. Hun lot twistdotten sin hoppe og sprette i hele veien, både på sin og min side. Med 4 flater og en cocker i retrieverbånd som ser en liten twistdott som inviterer til leik i full bredde så burde dama tatt tegninga og dra til seg hunden sin. Men nei da, hun fortsatte bare mot meg. Når hun så at mine svart på kroppsspråket til twistdotten så fikk hun kalde føtter. Da for det første prøvde hun å dra til seg twistdotten sin, for hun skjønte at det var dumt med hennes hund på andre siden av mine. Men hva gjør du når du skjønner at du har havnet i en kinkig situasjon... jo prøver å løse problemet med de hjernecellene du har som fungerer under panikk. Dama begynte å rygge! Veien på bygda er ikke så bred, ingen gul stripe i midten der nei. Og på kanten av veien, hva er det der? Jo en liten grøft og gjerne en skråning. Hva skjer når du rygger der? Jepp... I et tiende dels sekund før dama trillet nedover skråningen så skjønte jeg at det kom til å skje. Damer som triller nedover skråninger er morsomme da. Hun lirte av seg en lekse om at jeg ikke hadde kontroll på hundene mine og om hvor farlige de var. Hadde de vært farlige så hadde de vel spist opp hele twistdotten hennes meg flexiline og det hele. Jeg var litt i tvil om jeg skulle gå rundt som jeg hadde tenkt, for hadde dama tenkt det også så hadde jeg møtt henne en gang til. Men om dama snudde og jeg snudde så ville jeg også møte henne en gang til. Jeg så ikke mer til henne, og har aldri sett henne tidligere heller. Men i hennes hode så er hun nok feilfri og jeg har ville ulver...

Vel hjemme så kom første valpekjøper og siden gikk det slag i slag resten av dagen. Utrolig mange flotte koselige folk som skal ha valp fra dette kullet. Om de fem siste familiene er like hyggelige som de fire som var her i dag, så tyder det bra. 

2 kommentarer:

  1. Ja det är konstigt sånt folk det finns...
    Skkönt med trevliga valpköpare.
    Ha dé, Helena.

    SvarSlett
  2. Det är tur du har humor och kan skratta åt det hela. Jag möter också många tokstollar och med åren blir man rätt "garvad" av olika bemötanden. Faktiskt borde vissa inte ens äga hund.Härligt med valpisarna. Antar att du har fullt ös i valplådan.
    kram
    Fia

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...