lørdag 26. april 2014

Klippedag


Siden mamsen skal ha småpelstreff for alle valpene hun har hatt så måtte jeg både bade og klippe meg for å få lov til å være med på det i morgen. Det ble en stor haug på verandaen når vi var ferdige. Kloklipp på hele bunten også, så nå er det ikke noe å skjems over nei.


Etterpå var jeg inne hos småpelsa. Mamsen har sagt at når småpelsa har flyttet, så skal det bli mer oppdateringer og bilder her altså. Ja får nå er det ganske kipt innimellom. Men jeg skjønner at småpelsa må ha sitt de som er så små!


Jeg og de andre får jo både kos og turer av mamsen, det er bare det at det blir lite av dokumentering. Jeg liker egentlig litt sånn at du får vite hva jeg har gjort om dagen jeg da... for jeg liker veldig godt å ligge på fanget til mamsen om kvelden og lese om hva andre pelsdotter har gjort om dagen.


3 kommentarer:

  1. Isj ja, klipping er rett og slett ikkeno' gøy, men visstnok "helt nødvendig" ifølge mamsen min. Du ble fin da Ronja :-) Søte småpelser du har å leke med :-)

    SvarSlett
  2. Du blev ju väldigt fin i den nya frisyren. Spännande med att träffa en massa människor då. Det är alltid trevligt att få se vad du gör på dagarna och hur valparna växer... Kramis!

    SvarSlett
  3. Du blev ju jättefin. Riktigt snygg och presentabel. :D
    Fast jag tror inte man behövde skämmas för dig tidigare heller, det tror jag VERKLIGEN inte! :D
    Det är väldigt roligt att få ta del av ditt dagliga liv, fast vi fattar ju att valparna också måste komma till tals. :)
    Kasper

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...