tirsdag 25. mars 2014

Heldige meg!


Nå har endelig Mounty skjønt at jeg er ferdig med løpetiden, så nå får jeg fred igjen. Nå kan vi ligge ved siden av hverandre og sove når mamsen lager middag. Jeg har jo brukt litt kjeft på han noen dager, så det var jammen på tide at han tok tegninga.


Etter middag ble det tur i skauen på oss alle sammen. Jeg bare venter på at småpelsa skal bli store nok til å være med på skautur.


Vi løp som bare det alle sammen når vi skjønte hvor vi skulle. Mamsen dilter etter med kamera. Ja hun må jo ta bilder av meg, ikke bare bilder av småpelsa. Men det har blitt fryktelig mange småpelsbilder i det siste altså!


Ja for du liker vel sånne selfiser av meg du også? Håper på sol i morgen, for da skal jeg og mamsen ha sånn fotoshoot med fjernkontroll til kamera. Men med den flaksen som har vært i det siste så blir det vel ratt regn i morgen...


Nå som snøen holder på å smelte så kan en drikke alle steder når en er på tur.


Til og med mamsen kan gå oppå snøen nå, så i dag ble det en skikkelig runde der vi ikke har gått siden i høst.


Vi skulle ikke utenfor gjerdet i dag, det kan vi i morgen da mamsen har fri fra jobben igjen.  Alltid gøy på mamsens fridager. Da er det bare oss hele dagen!


2 kommentarer:

  1. Mycket trevligt att ligga i köket och se vad som lagas. Det brukar trilla ned ett och annat. Hoppas du får sol när matten är ledig... Kramis!

    SvarSlett
  2. Så skönt, hörru, att Mounty också tycker att ni bara ska vara vänner igen. :) Ser mysigt ut där i köket. Men tänk, att ni har så mycket snö kvar!
    Hoppas ni har sol idag!
    Kasper

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...