mandag 11. november 2013

Utstilling på Kongsberg


I går hadde flatene oppmøte kl 11, det er slett ikke vanlig. Det passet meg veldig dårlig egentlig, for vi hadde billetter til Kristian Valen show i Oslo om kvelden. 


Tessy og Merethe var med for sosialiseringen sin skyld. Tessy har blitt mye bedre med fremmede og i går var det flere som klappet og koset med henne. Jeg fikk hentet valpegrindene jeg har kjøpt, så nå er alt klart til Ladys løpetid ved juletider.


Det er så behagelig å ha hunder som tar livet med ro til tross for at det skjer noe rundt på alle kanter.

Flotte kritikker på både Malin og Lady, Lady plasserte seg som nr 4 uten ck fordi hun var helt nedrøytet. Malin fikk blå for magen har ikke trukket seg helt tilbake etter tre store kull. Dommeren ble imponert over muskulaturen til Lady, men hun er jo høyt og lavt hele tiden på tur. Kritikkene ligger på Sognafaret og resultater. 


Om ikke med god margin for hjemtur og mat før vi dro til Oslo Konserthus, så rakk vi det da. Til tross for kollisjon på motorveien som skapte den glanekøa. Fikk parkert og fant fram. 


Slett ikke store stedet, her er hele konserthuset. Vi hadde plasser ganske langt fram på ene siden, men sånn er det å være ute i seineste laget når en bestiller billetter. Selve showet var ikke noe særlig egentlig, jeg satt igjen med dårlig planlagt og lite innøvd. Jeg er ikke kjempe entusiast opprinnelig heller, men hva gjør man ikke for å være hyggelig...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...