søndag 29. september 2013

Endelig tid til meg!

Jeg er knallfornøyd med hjelp fra SVERIGE! Tenk, mamsen har hatt så travelt i det siste at hun ikke har giddi å hjelpe med meg bloggen. Det er visst sånn kode greier når noen vil kommentere det jeg gjør, men det er ikke noe mamsen har laget, det har data'n laget selv! Men i helga fikk jeg hjelp fra mitt moderland, så nå slipper andre pelsdotter å skrive kode for at jeg skal se hva de synes om det jeg gjør. Tusen takk Kasperian med alle små og store pelsdotter! 


I det siste har mamsen hatt skikkelig dårlig tid til meg og de andre pelsdottene altså! Patran har nemlig feiret bursdag i helga. Både store som fikk hjemmelaget kake i går og små som var på badebursdag i dag. Jeg fikk ikke være med på noen av dagene, enda så glad jeg er i å bade da!!! Men mamsen trodde ikke jeg ville bade i klorvann i flere timer, og ikke trodde hun jeg ville like meg å vente i bilen hele dagen heller... 


I går hadde mamsen fårikål til middag, det var knæsj, for da ble det sånne leftovers til alle pelsdottene! Mamsen plukket ut pepperet da når vi fikk det.  Hele neste uke har mamsen ferie, så da blir det masse lange turer hver dag har hun lovet oss pelsdotter, så det er bare å følge med framover for bilder og beretninger. 

1 kommentar:

  1. Så bra, att matten har ferie! Oj, så många fina bilder vi kommer att få se här! Naturen är så vacker i Norge.
    Jag har aldrig badat i klorvatten, och att vänta många timmar i bilen är ju pest! Skönare då att få ligga och slappa hemma. ::)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...