mandag 2. september 2013

Denne alderdommen...


Jeg må si jeg var litt småsliten i går kveld etter fjellturen, men i dag ble det bare en liten tusletur med den gamle pelsdotten. Selv om hun får sånn hvit guffe på maten sin hver morgen, sånn som jeg fikk når jeg hadde trekt tanna mi. Så får hun ikke være med oss på langturer. Hun må ha en fin rolig alderdom sier mamsen. Jeg er ikke sikker på om jeg vil ha en sånn fin rolig alderdom... har ikke tid til å slappe av ennå jeg da. Lenge til jeg trenger det sier mamsen. Ada synes det er kjekt da.


Men jeg kan jo øve på sånn stille rolig alderdom... så kommer den krypende...kanskje...


Jeg må følge med bak meg! Tenk om denne alderdommen kommer snikende bakfra også skulle jeg gå helt glipp av den?


Jeg må passe på å spise litt blåbær i mellomtiden. Dumt om jeg skulle være sulten når den dukker opp. 


Ja for om jeg må være med denne alderdommen, så er det kjekt å ha spist først. Det har Ada funnet ut, for hun er sulten bestandig! Om hun får maten sin til slutt så er hun fremdeles først ferdig. Hver eneste gang!


Her sitter Ada og bare lar alderdommen komme sigende... hun er tålmodig hun!


Men siden denne alderdommen tydligvis lar vente på seg, så kan jeg være ung og uskyldig i mens jeg... 


Når jeg tenker etter så er jo ALLE eldre enn meg, så det er nok veldig lenge til alderdommen finner meg. Mamsen har nok rett... igjen!


Sov godt kjære venner, nå skal jeg finne senga sammen med Patran. Sånne småpelser som meg blir litt slitne av aktive høstdager med mamsen!

2 kommentarer:

  1. Det värsta med den där ålderdomen är att den smyger så tyst, så att man knappt märker den förrän den är där, säger matte. Så varför skulle man bry sig om den då?
    Fast för säkerhets skull kan det ju vara bra att se till att man inte är hungrig någon gång alls, där tänker du väldigt klokt, tycker jag. :)
    /Kasper

    SvarSlett
  2. Eg sier bare YOLO, og at den alderdommen får komme når den kommer. Vi e unge og spreke Ronja, og det e maaaaaange år til den kommer til oss. Då har sikkert mammaene våre mange rynker, og de kan være gamle sammen med oss (min i hvertfall!)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...