torsdag 8. august 2013

Jailhouse Rock


Jammen fikk jeg ikke lurt med meg min kjære på Jailhouse Rock i kveld. Jeg har vært der tre ganger tidligere med en venninne, men i år så ble det Leif. Han husket det til og med så han kom hjem fra jobb tidligere enn normalt til og med!


Det holdt på å ikke blitt noe show i det heletatt, for en eller annen hadde puttet lommeboka mi i vannskåla til hundene. Den hadde liggi der lenge, for den var gjennomvåt. Så det var bare å tømme den og legge alt utover til tørk. Billetter til både Jailhouse rock og Dagfinn Lyngbø show på Latter seinere i høst. Lottokuppong og endel annet papir. Resten var av plastikk så det gikk det greit med. Synderen er ennå ikke funnet.


Ada syntes jeg var fryktelig treg til å vaske hus i dag. Hun venter bare på tur, så hun lå i over en time på gårdsplassen, i regnvær, i påvente av at jeg skulle få på meg joggeskoene og bli med på tur i skauen. Når jeg ropte på henne så så hun bare dumt på meg. Siden det er løpetid på Ronja kan ikke hun ligge i senga til Patran om natta lenger, så da fikk Ada være med på telttur på verandaen i natt. Tessy startet der, men hun lå så urolig at Patran kastet henne ut og byttet med Ada. I dag tidlig så tordnet det igjen, det liker ikke Ada, så når Leif dro på jobb i dag tidlig møtte han Ada ute. Det har vært mye tordenvær i det siste, så ingen av hundene er direkte redde, men de viser at de ikke liker det noe særlig heller.


Etter turen i skauen var det godt å komme inn for å ta seg en varm dusj. Med lapskaus til middag så ble det riktig kos på ettermiddagen.


Nå nærmer det seg flyttedag på Leo. Både han og Mounty er skikkelig interessert i Ronja, men de bare sjekker. Stikker snuta mellom bakbeina på henne og hufser til. Stakkars Ronja som er så kortbeint, det går stort sett bra, men innimellom så velter hun over ende. De går bra sammen noen dager til, men så er det best å skille dem. Leo har blitt stor gutt og har såvidt begynt å løfte på beinet når han tisser. I morgen skal jeg hente Bailey for Stine skal ha eksamen til helga og Bailey skal stilles ut. Da er det jo like greit at jeg tar henne med meg når hun er meldt på. Blir spennende å se på søskenkjærligheten når de møtes igjen.


Mounty er akkurat som en katt når han har vært ute, særlig i regnvær eller når han har badet i elva. Da er det full vask fra topp til tå.


Leo og Ronja er først i kø inn til kjøkkenet når det er mattid om ettermiddagen. 

1 kommentar:

  1. Små troll som snor ens plånbok. Tur du kunde torka det!
    Här börjar det så smått kännas som sommaren klingar av. Varmt är det men det är något i luften som säger..det blir höst. Jag välkomnar det och älskar hösten.
    Dina små goa snoffsar - man blir varm i själen ända in i märgen!
    <3
    kram
    Fia

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...