onsdag 10. juli 2013

Sosialisering


Sjekk disse to her'a!


I dag har jeg hatt besøk av Martin. Tenk han kom på besøk til meg, så når han skulle hjem igjen så var jeg med å kjørte han. Da fikk jeg hilse på grisene som har har fått seg. De var litt skumle, men etterhvert så var de bare spennende. MEN da skulle Fredrik og Merethe hjem igjen, så jeg fikk ikke lelika med dem.


Jeg fikk masse kos her da, for når jeg får mamsen til å ta bilder av meg så får jeg masse kos etterpå. I dag hadde mamsen fri, så da blir det masse kos stort sett. På formiddagen i dag var vi nede i elva alle sammen, da svømte jeg masse! Ja for nå har jeg skjønt hvordan jeg svinger akkurat når jeg vil og jeg kommer meg akkurat dit jeg vil! Men mamsen hadde ikke med fotoapparatet, for det var tomt for strøm. Lite det var tåpelig da!


Mamsen har klippet meg litt i dag, det er snart utstilling igjen serru... bare maskin klipping, så skulle hun ta resten når jeg kommer igjen på fredag. Jepp jeg og Patran drar på hyttetur i morgen, sammen med pappan til mamsen. Da koser vi oss da så det gleder jeg meg til altså!


Ha en kjempetrivelig slutt på uka, for det skal jeg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...