lørdag 4. mai 2013

Papirarbeid


Når det nærmer seg levering så er det bare å ta fatt på papirarbeidet. Alt skulle være i orden og jentene er fordelt til sine nye eiere. Guttene venter på sine familier og jeg håper at kjøperene kommer i kø sammen med finværet som er lovet framover.


Siden det regnet så det sprutet hele formiddagen i dag så ble valpene inne en god stund. Det var de ikke enige i. De klaget høylytt over at de ikke fikk ut å løpe i hundegården. Så når det var på tide med tur av de store, så bar jeg dem ut og ga dem sitt andre måltid for dagen.


Happy ble hentet i dag, skal si deg det var gjensynsglede. Valpene har blitt små makuleringsmaskiner med stor kapasitet, så en aftenposten eller to er unnagjort på noen minutter.


I ettermiddag kom Stine en tur for å se på Bailey alene utenfor de andre, hun var godt fornøyd med valget jeg hadde gjort. Tessy tok omtrent helt av når hun så Stine igjen, så der får nok valpen det helt toppers!


Uskyldigheten selv


Valpene er godt fornøyd med en tilværelse i bur, så det skulle ikke bli noe problem for nye eiere å få hverdagen til å fungere.


I morgen er det spådd bedre vær, så da tenkte jeg at jeg skulle ta dem med på ny biltur. Jeg skal vel kanskje hente Merethe på Hole Hotell, så da blir det mer kos på dem.


Begynner å bli litt sliten når kvelden nærmer seg.


Valpene er flinke om morgnen, i dag skjønte de nok at det var helg og hadde en litt tilbakelent holdning. Jeg fikk sove til kvart over åtte før de ville ha mat. Det er gått når en vanligvis står opp halv seks tiden for å rekke alt en skal før jobb. Vet vel ikke hva jeg skulle gjort uten mamma i nabohuset til å sette ut valpene og gi dem mat seinere på dagen. Ada får særbehandling og får være inne om dagen, så da får hun tissepause også.


Man blir litt tørst av sånt slit om dagen.


Ha en fortreffelig lørdag aften !

3 kommentarer:

  1. Ååååå så skjønne hunder og så fin blogg. Bare synd at du har hvit skrift på svart bakgrunn, det er så anstrengende for oss eldre over 50:)

    SvarSlett
  2. Vilka fantastiska flattar du har. Enormt arbete är det också.
    Lyckliga de som får köpa :)
    Ha de
    Klem
    Fia

    SvarSlett
  3. Så underbara valpar, tur att de inte är mina för jag skulle ju aldrig klara av att sälja dem...
    Vore en värdelös uppfödare! Lyckliga de som är köpare och får komma till dig och hämta en valp!
    kram
    Melodys matte

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...