mandag 22. april 2013

Valpene koser seg ute



Når valpene er ute store deler av dagen er de ganske slitne når kvelden kommer. I dag ble det ganske surt på ettermiddagen, så jeg tok dem inn før middag. Men det var de ikke enige i. Det var et høyt kor av protester når de ble satt i valpebingen inne.


Alt nytt er spennende og ikke minst det en finner blant dødt gras og kvister i hundegården. Bare det blir litt tørrere der så må jeg rake sammen alt som er ekstra der. Det er ikke bare Patran som storkoser seg når trampolina kom på plass i går. Happy er helt i 100 og hopper opp for å være med å hoppe. Det synes Patran er kjempegøy også, så de er omtrent ikke nede på bakken hele ettermiddagen.


I kveld ble Happy med på tur siden Tessy er borte denne uka. Det holder med fire stykker i bånd om en skulle møte på noe de synes er spennende. Ada liker ikke å gå i bånd langs veien, så hun slipper. Ronja er ganske sliten om kvelden så hun foretrekker å ligge på fanget til en eller annen for å sover og kose magen sin.  Tessy storkoser seg som alene hund. I dag fikk jeg film av Stine som viser henne og Tessy på hundetrening på Gjøvik i ettermiddag. Tessy har så godt av å være utenfor flokken så hun lærer å stå på egne poter. Godt Stine skal ha valp, ellers er jeg redd jeg ikke hadde fått tilbake Tessy med det første...


Det en har skal alle ha, så det er bare å passe godt på det en finner.


Både jeg og Patran tilbringer mye tid med valpene. De vokser så utrolig fort og det er ikke mange ukene til de skal dra til nye familier. Noen skal være litt lenger her så de får en myk overgang til sine nye familier.


En liten drikkepause så er det i gang igjen!


Det er ikke så lenge de er våkne om gangen, så litt etter litt så tusler de opp på verandaen på hundehuset og går for å sove litt.


Men det er alltid en eller to som holder ut mye lenger enn de andre.


Når det nærmer seg foringstid så blir Happy satt i hundegården så både hun og valpene får kose seg med maten sin. De trenger ikke å spise opp hverandres mat. Men en av valpene skulle så gjerne hatt en melkeskvett akkurat nå!


Blir spennende å se på slutten av uka hvor mange som har betalt depositumet sitt på valpene, da får jeg en oversikt over hvem som fortsatt er tilgjengelige til nye hjem. Alltid noen som tenker seg om en ekstra gang og kanskje trekker seg. Det er bedre det enn om de skulle ombestemme seg når valpen er hentet og bodd der i noen måneder.


Full fart på bein med flott sterk beinstamme. Ingen pingler i dette kullet nei.


Gjensidig kosestund


Alt nytt er spennende!


Skal du ligge helt rolig der i hele dag?


Pene hoder på de alle sammen.


Om jeg sitter her lenge nok så kommer det sikkert noen for å leike med meg...


Skolisser er godt!


I alle kull er det en eller annen som aldri blir ferdig med å spise før lenge etter de andre har sovnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...