lørdag 20. april 2013

Tessy forsvant!!!


Litt sliten i dag, for nå har det gått i ett så jeg skulle få en stille og rolig dag i morgen. Dagen startet med husvask, så ble det skifting av flisa hos hønene, en rask dusj for å bli kvitt alt støvet og bitte litt svette. Leif skiftet over til sommerdekk for meg mens jeg tok noen minutter i solveggen, før jeg vasket bilen innvendig. Spadde ut et halvt lass grus og tørket av vinduer og lister til og med. Nå gjenstår det bare å vaske den utenpå, men det blir ikke i helga!


Det har blitt betraktlig mindre med snø i valpegården, så nå kan dem løpe fram og tilbake og aiere litt. Det gjør dem til gangs. I dag var det endelig solskinn og nesten ikke vindvær, så jeg bar dem ut forholdsvis tidlig. Plukket ned hele valpebingen inne så jeg fikk vasket skikkelig der også.


Siste rest av snø smaker like godt som tidligere i år.



Stine kom for å se på valpene. Alltid koslig å ha besøk av Stine og denne gangen endte det opp med at hun tok med seg Tessy hjem. Spørs hva Merethe sier når jeg har lånt bort hunden hennes en ukes tid... Rapporten fra Stine så langt i kveld var at de koset seg med film sammen med bestemor og rotweileren hennes. Dette har Tessy utrolig godt av å få en uke uten flokken sin!


Sosialisering blir det på valpene framover også. Ny familie som kommer for å titte i morgen og noen på mandag. Kjentfolk som bare vil kose seg med disse små pelsnøstene på tirsdag. På torsdag blir nok Happy glad tenker jeg for da er det familien hennes som kommer for å se hvor fine unger hun har fått. Og da var jammen den uka gått også. I morgen har jeg tenkt meg på ny biltur med dem, da skal jeg hente Merethe på Hole Hotell. Spørs om det blir bitte litt kos der også...


Med så fint vær så ble lunsjen servert ute. Apetitten er det ikke noe å si på. Happy kom inn for å spise litt rester, men hun begynner å bli rimelig kip på melka si nå. Så nå har hun et lite dillema, skal hun får snike til seg alle restene eller la være å gi valpene noe særlig med melk...I pose og sekk går nemlig ikke.


Valpene får litt og litt mer personlighet for hver dag og leik er en hyppig aktivitet. De bærer rundt på småting som ligger i valpegården og er veldig fornøyde om de klarer å komme seg forbi de andre med "byttet" i behold.


Røret er spennende og flittig i bruk. Valpene trenger mange impulser og stimuleringer og med en variert valpegård så blir de utfordret litt på egenhånd.


Med veranda på hundehuset så kan valpene sitte å kikke rundt selv om det skulle komme litt regn. Men nå vil vi ha fint vær framover så det tørker opp!



Når Stine hadde dratt og middagen var spist, så ble det tur på hundene. Ada og Ronja ble igjen hjemme. Ronja var trøtt som en strømpe etter all aktiviteten ute i sola i dag. Patran dreiv ute i sandkassa og laget de lekreste retter, så har nok en misstanke om at Ronja og Ada måtte være kunder på kafeen.


Når Happy er i hundegården så stimler valpene sammen for en sup, det er ikke så lenge hun står i ro om gangen så de må utnytte hvert eneste minutt.


* *

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...