onsdag 3. april 2013

Småpelser på oppdagelsesferd


I dag blåste det ikke så nå kunne valpene ut en liten tur igjen. Denne gangen ble hundegården introdusert, for der var det ikke vann som renner eller søle. Happy ble med inn der og det første hun gjorde var å legge seg ned for å mate dem. Små valper sier jo ikke nei takk til mat.


Det er ikke så lenge hun har tid til å gi dem melk lenger, det blir til den verste tørsten er slukket.


De fant fort ut hvor hun hadde gått henn og stavret seg etter etter beste evne.


Men slett ikke alle var like interessert i å finne ut hvor Happy hadde blitt av. Her var det nye områder som skulle sjekkes ut.


Det er ikke lenge sånne små er våkne av gangen, så etter en liten stund ble de bært inn igjen. Tenkte de skulle tumle rundt nede i dag, så de får utvidet plassen sin litt. Nå som de har begynt så smått å leike litt så trenger de bedre plass.


Sola varmet godt i dag og disse to koser seg på trappa til hundehuset.


Det er viktig at valpene opplever nye ting før de drar i sine nye hjem. Alt de har vært med på tidligere er så mye enklere for dem å takle. Det er nok av helt nye ting når dem flytter uten noe kjent i det heletatt. Ingen mamma, ingen søsken og ingen kjærlig oppdretter... bare nye ting og nye lukter. Nei en må prøve å gi dem en trygg start med mange opplevelser sammen med kjente og kjære... Den harde hverdagen kommer tidsnok avlikevel.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...