fredag 22. mars 2013

God påske!


Ha noen flotte fridager, om du skal være hjemme eller på fjellet!


Når en tar bilder av valpene i valpekassa etterat de har blitt så store at jeg har aviser der til å suge opp veten, ja da hender det at en får noen "passende" bilder som en først legger merke til når en skal redigere litt på dagens knipsing.


Det har vært forholdsvis stille på valpekjøperfronten, men i dag har jeg fått flere mail av folk som ønsker å komme på en valpetitt. Det er ikke mange dagene annonsen har vært aktiv på finn.no og den har allerede 360 treff og 30 som har sendt annonsen på mail til seg selv eller andre. En person har lagret annonsen, så nå kommer det nok fler forespørsler iløpet av påsken tenker jeg. På valpelisten på retrieverklubben er det ikke noe statistikk som viser, så der vet jeg ikke.


Ennå så er det mat og soving som er i fokus i valpekassa. Happy tilbringer mer tid utenfor kassa nå enn tidliger, så hun begynner nok snart å bli litt sosial igjen og vil være med på litt lengre turer.


Det skal bli skikkelig godt med påskeferie noen dager, ikke bare det å ha fri fra jobben, men tid til å kunne bruke timesvis i valpekassa om dagen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...