onsdag 23. januar 2013

Jeg er redd, sa dama...


I kveld ringte det på døra hos oss. Jeg ble med mamsen ned og sjekket hvem det var som kom. Tror kanskje jeg har hørt dørklokka tre ganger etter at jeg flyttet inn her, så den er ikke ofte i bruk. Mamsen lukket opp og jeg gikk ut jeg også. "Jeg er redd!", sa dama. Mamsen skjønte ikke noe hun da, ikke jeg heller. For hvorfor skulle en fremmed dame ringe på døra vår for å fortelle mamsen at hun vsr redd??? Vi så nok ikke særlig forståelsesfulle ut hverken jeg eller mamsen, så dama fortsatte med å spørre om det var Flaskerud som bodde her. Jo da sa mamsen. Dama sto fortsatt bare å så på mamsen, mamsen ble litt utålmodig for hun dreiv å laget middag. Har ikke tid til sånt kims da veit du, mat er mat. Middag er i allefall deffinetivt middag! Langt om lenge så viste det seg at dama ikke skulle til oss, men til pappa'n til mamsen. Jeg og mamsen fant ut at kanskje dama var redd meg???? Men jeg tror heller hun var redd for mamsen jeg!!! 


Men jeg kan være vakthund jeg, så bare pass dere, så lenge jeg passer på så er klesvasken til mamsen helt trygg for skumle menn eller gamle damer!


Så får mamsen passe på at vi ikke fryser. Herlig med vedovn!


1 kommentar:

  1. Folk e rare. Det e vel ikkje stor mer å si? Og hvis nokken e redd for skjønne deg så har de jaggu ikkje sett mye farlig her i livet...

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...