tirsdag 18. desember 2012

Mamsen jobber!


Jeg har det bitte litt greit om mamsen jobber jeg altså. Merethe skulle seint på skolen i dag så når alle var ute av huset så koste vi oss skikkelig altså! Merethe har litt høy seng, men når jeg tok fart helt ute i gangen så kom jeg opp og hoppet på ryggen hennes. Jeg ble litt sliten av å hoppe opp og ned så da la jeg meg liksågodt godt til rette på puten  hennes og snorket om kapp med henne! Gleder meg til neste uke for da har alle juleferie og DA skal vi kose oss da! Mamsen må bare jobbe fredagen i romjula, men alle de andre er hjemme så da får jeg sikkert kos avlikevel.


Selv om det var godt i senga til Merethe i dag så er det aller best når jeg kan ligge på toppen av puter og tepper bak ryggen til mamsen. Da koser jeg meg da. Etter at vi har vært på eggerunden i kveld så tok mamsen fatt på mariusgenseren til Maya igjen.


Så langt hadde mamsen kommet i går kveld. Er du fornøyd med fargene da Maya?


Men det var ikke fult så enkelt når mamsen skulle begynne på kryssene, for mamsen hadde glemt å skrive ut bildet på jobben i dag. Sitte og telle på datasjerm er heller ikke så enkelt, men Patran var snill og krysset av på rutepapir sånn at mamsen kunne krysse ut etter  hver rad som var fullført. Først tenkte mamsen litt feil så hun begynte i galt hjørne, før hun fant ut at hun måtte jo starte på midten så mønsteret stemte ut med kroppen. Hun er litt spent på om det blir bra når hun blir ferdig, for sånn genser har hun ikke strikket til så små tidligere. 

I morgen har mamsen fri, så da skal vi kose oss ute på ski... er nå ikke så sikker på om jeg trives på lang skitur ennå. Mamsen mener jeg må vente til skiløypa er blitt litt hard på jordet her så jeg slipper å slite så veldig i løssnøen. Spørs om jeg skal holde Mounty med selskap i hundegården, så kan vi sitte å se på de andre på jordet. Malin er høyløpsk snart, så da er det ikke så enkelt å ha dem med samtidig på ski. 

1 kommentar:

  1. Wow...ser jo kjempe fin ut!!! Helt fabelaktig :-) Gjorde jo ingenting at blåfargen e litt lysere. Super bra :D :D

    PS; bare til å slå seg laus i menneskene sin seng. De kan ikkje få tro at de eier de...

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...