søndag 2. desember 2012

16 kalde grader i dag


Hjalp lite med knall blå himmel når sola har forlatt oss fram til februar. Kunne gått tur på andre siden, for der skinte sola på formiddagen. Men da vasket jeg hus så Patran kunne pynte litt når hun kom hjem fra overnattingen sin på Sokna. 


Siden det var kaldt ute i dag, virket mye kaldere enn de 16 gradene som gradestokken viste i alle fall. Men det kom vel kanskje av at vi knapt har hatt kuldegrader hittil. I alle fall så tok jeg med alle hundene på tur samtidig. Fristet lite med egen Mounty tur, men han kurtiserte Ada så til de grader, og skinnhellig som hun er så så det ut til at hun står fortsatt. Den dama står fra dag 1 til dag 29 er jeg sikker på. Lady er også forholdsvis klar, men henne overså Mounty glatt, så hun var litt desperat etter oppmerksomhet. Ingen fare med andre ord for at jeg skulle fryse på tur. Enten måtte jeg dra Mounty etter meg, eller så hang jeg som et slips etter han. Jeg har liten lyst til å korrigere slik adferd, for da kan jeg være uheldig å få en hanne som ikke vil parre tisper. Har sett eksempel på det, så siden jeg har tenkt å bruke han selv på Ladys neste kull er det uaktuelt med nei. 


Hundene brydde seg lite om kulda, men Ada og Ronja hadde på seg dekken. Så ut til at de begge satte pris på det...


Tessy storkoser seg og graver seg lange grøfter med snuta i løssnøen. Hun ser bare dumt på Mounty som aierer for å få kontakt med Ada. Hallo er det mulig står det skrevet i ansiktet hennes.


Etter en drøy halvtime ute vil Ada hjem igjen.


Om kvelden var det julepynting og hjemmelaget pizza. Det er litt kjedelig for Mounty alene nede, men Patran holder han med selskap. Så i kveld ble det julepynting på han også. Når jentene har lagt seg til kvelds får han være oppe her og storkose seg i sofaen. Da er det en som nyter all oppmerksomheten han får. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...