torsdag 29. november 2012

Skikkelig DAME i dag altså!


Når en messom skal besøke storby'n sjølveste Oslo, så må en vel kle seg deretter? Siden jeg skulle dra rett etter jobb så var det bare å innta festkostymet fra morgnen av. Så i kveld var det både rettetanghår, høye heler og håndveske. Damefaktoren var høy med andre ord. Må dessverre skuffe med at det ikke ble kjole eller skjørt eller noe tørkle i halsen. Man kan da ikke ta alt på en gang heller!


Mounty ble igjen hos en jeg jobber sammen med etter jobb, for da ble det litt enklere for de som skulle passe løpske jenter her hjemme. Da jeg fikk melding i kveld så hadde han fått langtur og lå og snorket på golvet i stua. Blir nok skikkelig bortskjemt kjenner jeg Jon Anders rett.


Her er valgets kval oppe til diskusjon. Veldig kjekk meny da, bare å krysse av hva du vil ha så kommer dem med det! Ikke er prisen avskrekkende heller, så en helaften i storbyen får en glatt for en tusenlapp. Showet startet kl 19, så vi spiste først. Pepperbiff med bakt potet og vaniljeis til dessert. Forretten var hvitløksbrød. Må jo spise noen en ikke har til vanlig.


Gullkornene lå på rekke og rad. Jeg har skikkelig sans for den dama! Har du ikke sett showet så har du gått glipp av noe... Til tider litt mye sex prat, men det hadde et poeng da...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...