mandag 5. november 2012

Mørtetur


Tessy fikk være med mamsen på jobb i dag og leike med sekretæren, skikkelig urettferdig altså!

Nå har jeg blitt skikkelig stor altså, nesten voksen. For når mamsen og Tessy kom hjem fra jobb i dag, middagen var spist opp og det var på tide med tur. Da var det stup mørkt, men skikkelig stjerneklart. Da koser mamsen seg litt altså. Og i dag var jeg blitt så stor at jeg skulle få være med på båndtur langs veien med refleksvest og fult tilbehør. De store pelsdottene går pent og knyter bånd sakte, men sikkert så innen dem var hjemme igjen så hadde dem ikke så mye plass å snuse på. Mamsen mener dem må holde plassen sin så er det ikke noe problelm. Hmmm mamsen altså, hun er så prinsippfast... Men siden Patran leide meg, så slapp jeg hele det problemet!

2 kommentarer:

  1. Ehhh, frekt at du ikkje fikk være med på jobben te din mor då. Eg hadde klikket og skapt meg. Eg noterer meg at du bruker refleks, Ronja. Det e bra, for vi svartinger e ikkje så lett å se i mørket. Eg har fått rosa refleks, fordi eg e diva ;-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg er stort sett med hver fredag, for da har mamsen til sekretæren fri fra jobb. Hun bruker buret mitt serru. Men i morgen har mamsen allmøte på jobben, da skulle jeg få bli med ;)

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...