mandag 29. oktober 2012

Snøøøøøøøøøøøø


Seint i går kveld kom dette hvite som mamsen og pelsdottene har snakket om. Og jammen var det kaldt og kladdete, men kjempegøy!


Jeg var helt i 100 når mamsen kom hjem fra jobb, for Patran hadde tatt oss med ut alle sammen. Da fikk vi være med å ake akebrett og løpe i snøen. 


Det var litt godt å løpe alt jeg orket, men etterhvert så ble det ganske tungt med all snøen som festet seg i pelsen min. Mamsen sa jeg kanskje skulle hatt på meg genseren min så jeg ikke hadde blitt så kald.


Mamsen mente det var på tide å gå inn for å lage litt middag, men før det så måtte jeg i dusjen for å få av meg noen snøklumper. Mamsen ymtet på at jeg nok egentlig skulle hatt hel dress som barnehagebarna har om jeg skal base sånn i snøen resten av vinteren. 


Mamsen puttet meg i dusjen med varmt vann for å få ut alle klumpene forholdsvis raskt, tørket meg med håndkle og tredde på meg ullgenseren så jeg skulle få varmen i meg igjen. Hun ga oss mat og laget middag til dem også, så noe føning var det ikke tid til. Om kvelden var vi på tur, men da hadde jeg genseren på meg. Når vi kom hjem igjen var jeg ganske tørr når mamsen kledde av meg, men bakbeina var fulle av snøklumper så det ble en dusj på bakstellet.


Nå ligger jeg bare å dormer, sjekker om mamsen snart er ferdig med å strikke den andre genseren min også. For i dag fant mamsen ut at jeg minst måtte ha to gensere å bytte på med. 

4 kommentarer:

  1. Eg ler meg i hjel av bilde #2. HAHAHAHAHHAHAHAH. Galne dame!

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg ble skikkelig sliten altså, jeg hadde jo nok snø til to hele snømenner som satt fast i pelsen min. Mamsen jobber med saken for å finne på noe som funker. Men det var da utrolig gøy!

      Slett
  2. Du kan jo sjekke meg ut fra i fjor om det hjelper. Nederste bildet...

    http://maya-denlillesvartecockeren.blogspot.no/2012/01/copy-cat-arskavalkade-2011.html

    SvarSlett
    Svar
    1. he he hjelper altså ikke særlig med dress heller nei...

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...