tirsdag 23. oktober 2012

Mamsen strikker


Sjekk hva mamsen strikker til meg da! Mamsen tror nemlig jeg kommer til å fryse til vinteren i og med at jeg skal være sånn utstillingsstjærne. Jeg skal ikke være sånn lurvete pelsdott og siden det er iskaldt her om vinteren så må jeg ha litt bæææææææææææull på kroppen. Mamsen målte meg alle bauger og kanter, så jeg skal slippe å niprøve før den er ferdig. Mamsen hadde kjøpt både blått, rosa og svart garn så fikk jeg velge hvilken farge jeg ville ha. Jeg snuste og beit i det rosa nøstet så da ble det rosa genser på meg.


I kveld har mamsen vært på foredrag om forebygging og opptrening av skader. Da måtte jeg være hjemme her med de andre pelsdottene. Det var ikke noe synd på oss mente mamsen, for Merethe skulle ta oss med på skautur. Nåja det skulle vi nå bli to om! Jeg vil jo ikke være med når mamsen ikke skulle være med! Tenk om mamsen kom hjem når jeg ikke var hjemme da? Nei jeg satt på verandaen og ventet, og ventet, og ventet... men mamsen kom ikke hjem før lenge etter at det var blitt mørkt. Mamsen hadde visst lært mye i kveld, så det var vel reist! Jeg kunne da ha fått blitt med da!

1 kommentar:

  1. Eg hater sånne strikkegreier, men eg også må gå med sånn. Mamma sier at når det e skikkelig kaldt og gradestokken e nede i Kina, så må eg ha klær på meg. Pøhhh...ka har vi den vakre pelsen til? Gidsje bruke andre sin ull liksom...

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...