mandag 24. september 2012

Mamsen har gjort noe hun ikke kan...


Når jeg ligger rett ut og bare kuler'n etter middag i dag, så finner mamsen ut at hun skal gjøre ting hun over hodet ikke kan, tildels behersker, med et resultat som må justeres på.... gjett hvem det gikk ut over???
MEG!


Jeg lå i min søteste søvn og hadde til og med fått meg hodepute for anledningen. Disse svarte pelsdottene er litt reale sånn.


Så når mamsen roper da, så er jeg ikke akkurat den mest villige til å komme. 


Med Merethe til hjelp, klippemaskin koblet til, sakser og diverse annet lå på bordet. Klippeinstruksjonen innen rekkevidde med steg for steg beskrivelse så hadde jeg en misstanke om at jeg kanskje ble noen tuster fattigere, eller om vi bare skulle trene som vi har gjort tidligere.... Noe usikker der gitt. Men kjempe digg å få ligge på kjøkkenbordet da!


Stå? Nehei det har jeg ingen planer om, mye bedre å ligge så du får koset magen min. Men det skjønte ikke Merethe i dag altså. Lurer på om hun er blitt en smule gammel og årforklaket i hodet sitt. Må da huske at jeg liker å få koset magen min!


Etter at Merethe hadde holdt meg fast så jeg ikke fikk kommet meg ned fra bordet så tok mamsen fram saksa og satte igang med labbene mine. Til og med i rumpa ble jeg barbert!!! Så nå har jeg ikke ører igjen, ikke noe langt på hodet, ingen pels under haka og i brystet!!! Hallo pelsdottene sier det blir kaldere og kommer noe gøy som heter snø, også får jeg sommersveis??? MAMSEN!!!


Sukk, men mamsen er vrang, sta, egen og slett ikke å diskutere med altså. I dag ble hun skikkelig sjef igjen, og det er det lenge siden hun har vært altså! Så det var bare å innfinne seg med å stå rolig til hun var ferdig.


Mamsen holdt på så lenge at halve meg ligger igjen på bordet! Jeg fikk noen godbiter innimellom da, når jeg var skikkelig flink. SÅ når jeg var ferdig fikk jeg pølsebit av Kenneth, for da hadde han spist middag også. Se så flott jeg har blitt! Men mamsen sa at det bare var en grovklipp i kveld. Hmmmm og jeg som trodde jeg var ferdig, men nei da... I morgen blir det finklipp og shinning. Var visst igjen noen tuster og overganger som må jevnes. Men jeg fikk slippe for i kveld for jeg har vært så kjempeflink!


Natta folkens!

1 kommentar:

  1. Eg haaaaaater å klippe meg. Det e så kjedelig. Spesielt labbene. De e eg redd for. Mamma sier alltid "Maya, når du valgte å bli cocker spaniel så må du stå for det"....pøh...pisspreik. Men du ble grådig fin då ;-) Det e faktisk litt digg om sommeren...

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...