lørdag 29. september 2012

Høsten har kommet, ingen vei tilbake lenger...


Høst på Sognafaret...



Har egentlig gått litt i ett her i det siste, men i dag var det skautur med alle sammen dog uten kamera, så det ble en tur på jordet i kveldinga isteden. Skyene kom sigende, men jeg håper dem holder seg unna i morgen. Da skal nemlig jeg og Kenneth på fjelltur! 


Hadde tenkt meg på tur i dag, men det ble litt ordning ute isteden, før jeg kjørte Patran til Bestemor i Hønefoss. Hun skal være der til mandag. Siden jeg var i Hønefoss så ble det litt handling til helga.  Deilig middag i dag med Svinepaletter med bacon. Første feriedag og jeg har bare gjort nyttige ting, tatt ned trampolina og skrudd ned huskestativet. 


Huskestativet har ikke vært brukt omtrent i sommer, så da var det på tide å pakke det bort for godt. Pappa har hjulpet til med traktoren og tatt vekk mange bringebærkjærr, rips kjærr og mengder med brennesle. Midt inne i dette virrvarret var det helt svart av veps. Skjønte jo hvor de kom fra etterhvert som traktoren skuffet vekk jorda. Jepp et gigantisk jordvepsbol. Til tider var hele frontruta på traktoren helt svart av illsinte stripete vesner. Merkelig at vi ikke har merket veps når vi har vært ute, de har vel hatt alt de har trengt inne i krattet sitt da kanskje?


Geiteramsen har gjort sitt for i år.


Men prestekragen holder stand.


Både Ronja og Ada koser seg når jeg blir med dem ned på jordet. Ada hender går nedover på egenhånd også, men de andre holder seg stort sett på gårdsplassen.


Mounty


Fargene begynner å komme, så jeg håper det er nydelig i fjellet i morgen.


Duft av sommer...


Blåklokkene ringer i høstvinden...


Rognebær


Neste års vinter ved ferdig kappet...


Hageblomstene takker for seg...

Ha en utrolig flott helg videre...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...