onsdag 1. august 2012

Markjordbær


Når jeg skulle ned i elva i dag for å bade så fant Patran mange markjordbær. Nam nam, jeg syntes dem smakte kjempegodt. Spiser alt som er jeg, men favoritten er gulrøtter! Det er kjempedigg.


Med litt samarbeid så fant vi ganske mange.


Jeg må visst venne meg til litt vann sier Lillian, for snart blir det høsten og da kommer det til å være ganske vått alle steder. Etterpå kommer det visst noe som heter vinter og da blir det kjempekaldt.

* *
Siden Lillian skulle slå plenen og hente Tessy i ettermiddag så ble vi ikke så lenge som vi pleier i elva. Jeg blir stadig litt modigere og utforsker mer på egenhånd for hver gang vi er der.

4 kommentarer:

  1. Eg ble nesten litt bekymret for at vanne sku ta deg der. Hentet nesten kleenex'n. Eg e ikkje helt venn me vannet sjøl, men går greit når eg har vasset litt. Då sku man tro eg va en fisk. Ja, det e bare å venne seg te høsten og vinteren - ikkje mine favoritter for å si det sånn. Snø e kult då ;-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Neida slapp av Maya, Lillian passer på meg så jeg ikke forsvinner i den store fossen. Det er ikke dypt der, men det er ikke så gøy når vannet skiller meg fra Lillian.

      Slett
  2. Hej du lila söta cockerspanielflicka!

    Såg att jag haft Norskt besök på min blog, blev förstås då nyfiken på vem det var. Vad kul att det var en Occis valp eftersom jag känner Brita och mamma Barbie. Skall bli trevligt att följa dig och se hur du växer och blir stor.
    Hoppas jag får lägga till dig på min lista av favoritbloggar.

    SvarSlett
    Svar
    1. Lite det hadde vært kuuuuul da! Må jo ha svenske venner når jeg er svensk veit du ;) Finnes ikke norske cockere som blogger, så da må jeg holde kontakt med noen i gamlelandet ;)

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...