lørdag 4. august 2012

Forhandlinger...


I dag tok jeg mot til meg og ville forhandle litt med Lillian altså, ja jeg er littebitt missunnelig på Maya som har sin egen slave. Så i dag når vi skulle ned i elva og avkjøle oss bittelitt, så prøvde jeg å sjefe rundt. Men med fem sånne svarte dotter og en svart dott på besøk, så er det ingen enkel oppgave skal jeg si deg. Så har jeg jo en hel familie på fem, så når jeg hadde satt i gang forhandlingene så angret jeg bitte litt. Maya har tross alt bare en slave og ikke så mye som meg å holde styr på.


Så nå er Lillian fortsatt sjef, men jeg ble førsteinspektør! Det vil si at jeg skal ha full oversikt over ting og tang, også skal jeg bli sendt ut på oppdrag! Mitt første oppdrag i dag var å få alle trykt ned i elva for å avkjøle oss litt.


Man blir så sliten av å være 1. inspektør på Sognafaret. Jeg måtte bare dubbe bitte litt jeg altså. Kanskje godt at jeg ikke er sjef...?


Når vi kom opp igjen fra elva fikk jeg leike litt med ballen min.


Det hadde Tessy lyst til også. Det er litt gøy å leike sammen med noen så da fikk hun lov til å være med meg.


Når vi har leika en stund så ble vi ganske slitene begge to.


Når vi hadde fått mat til kvelds så kom det skikkelig regnskur. Godt vi hadde vært på tur på formiddagen. Så da kunne vi kose oss inne med god samvittighet etterpå. 1. inspektøren ga tillatelse til det altså! Kanskje jeg er bitte litt sjef...?


1 kommentar:

  1. Joda, du e helt sjef du! Eg forstår at det må være stress å være sjef for så mange. Eg har foreløpig bare én eg dresserer, men det kommer forhåpentligvis flere. Eg kan ikkje bare ha én, for eg fortjener flere. Eg synes du gjorde en flott jobb eg. Du blir mer sjef når du blir eldre vettu ;) Age = power!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...