søndag 29. juli 2012

Utstilling Råde


Ronja og Tessy sjekker forholdene før Tessy skal inn i ringen. Det gikk noe bedre i dag, men bra var det ikke. Dette var siste utstillingen før hun er junior, så nå skal hun bare være med framover og ikke stilles før hun er over spøkelser og annet hun har for seg. Seint i går kveld fant Patran ut at hun ville være med på utstillingen, så da hadde jeg ei til å ta bilder. Kamera lå igjen hjemme, men telefonen gikk helt greit.

Det var en turolig flott dag, det kom ikke ett eneste regndrøpp og det var mange trivlige kjentfolk å snakke med. Noen som jeg bare hadde snakket med på facebook tidligere, så nå passet det seg sånn at vi var på samme utstillingen.


Kritikk Tessy: Kraftig tispe av god størrelse. Velformet hode og godt uttrykk. Noe steil i skulderpartiet, litt for fallende kryss. Beveger seg godt sett fra siden, men noe lett kommende og gående. Mindre god pelsstruktur. Lovende. Plassering: 2

Kritikk Happy: Kraftig tispe av passende størrelse. Velformet hode og godt inntrykk. God halslinje og god rygglinje. Velvinklet bakkropp, god brystdybde. Akseptabel pelsstruktur, gode forbeinsbevegelser. Noe tette bevegelser bak.  Plassering: Excellent.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...