tirsdag 17. juli 2012

Så mye jobb i dag altså!


På jobb i dag så måtte jeg hjelpe til å luke blomsterbed. Alt skulle bort, så ble det lagt på duk og fylt på bark. Gjett om det var slitsomt! Så måtte jeg hjelpe Marianne med å få av seg hanskene... det endte med at jeg fikk min egen hanske, men det var ikke så gøy da.


Når vi hadde spist middag så skulle vi putte høyet i sekker, så degusa Vitamin & Mineral får mat til vinteren. Jeg hjalp til så godt jeg kunne å få høyet inn i sekkene.


Det var ikke så enkelt, så Lillian sa jeg så ut som en liten høyball selv.


Blir helt utslått av slikt, så da er det best å hvile litt.


Blitt kjempeflink til å gå trapper, så nå trenger jeg ikke å bli bært for å komme inn i buret mitt for å sove litt. Frihet er det vel det kalles?


På kvelden skulle Merethe og Fredrik ha en liten fotoshoot. Da måtte jeg holde meg i nærheten. Kunne jo hende jeg mått hjelpe litt til der også. Jeg er i det hjelpsomme hjørnet i dag skjønner du.

Fredrik & Merethe



Vi var alle veldig hjelpsomme altså!


Til slutt måtte jeg trekke meg tilbake og hvile litt. Greit for de store hundene å kunne styre litt på egenhånd også... selv om jeg egentlig er helt uunværlig!


Koser meg bare jeg får være inærheten jeg da...


Bare innrøm det, jeg er nydelig!


Hey ikke gå da, jeg skal da ikke ligge igjen her i blomstene...


"I belive I can fly" Dumbo klarte det jo...


Trenger ikke hjelp av Fredrik jeg da for å ha full kontroll på Patran.


Jeg får sende en hilsen til Britta, jeg vet hun følger med i dagliglivet mitt. Hun må jo sjekke at jeg har det bra i Norge! Rart med det når jeg skulle reise så mange mil, helt til et annet land til og med.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...