mandag 2. juli 2012

På jobb!


I dag måtte jeg tidlig opp altså. Og ikke nok med det, jeg måtte jobbe også. Ja du ser at jeg jobber skikkelig hele dagen. I lunsjen måtte jeg være med ut for å spise mat. Vel de andre spiste matpakka på en krakk i bakgården, mens jeg var fryktelig opptatt med å samle kongler. Innen lunsjen var over så hadde jeg en rimelig stor haug med furukongler. Jeg kunne fortsette i morgen også, da skulle Lillian ta med telefonen sin ut så dere får se bilde av hvor flink jeg er!


Og som alle andre skikkelige arbeidsfolk, så sover jeg middag på sofaen etter middag.


Etter en litt fuktig tur for Lillian og de store hundene så ble det litt bilder av oss. Koser meg veldig med Mounty jeg da.


Jeg har egentlig ikke så god tid til å være fotogen, men må jo sitte litt rolig innimellom.


Litt vann må man ha seg før man spurter videre.


Malin og Lady er mye mer vant til å posere for kamera enn meg, men jeg skal nok få litt mer tålmodighet med tiden jeg også.


Skal du lukte på min blomst?


Serriøst altså! som Patran sier. Nå må plenen klippes igjen før jeg går meg bort! I kveld gikk jeg ut nede for å tisse til kvelds sammen med de store hundene, og for første gang klarte jeg å komme meg opp på verandaen på egenhånd. De tidligere kveldene har de fulgt meg rundt huset, så har dem gått inn og ut oppe for å rope på meg. Lyder navnet mitt så si jeg nå altså, i allefall når jeg har litt lyst. Men i dag kom jeg rundt på egenhånd. Jeg og Ada var førstemann, de andre suset rundt på jordet. Men jeg og Ada var trøtte og ville inn igjen for å legge oss til kvelds. Leiter på å være arbeidshund serru!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...