fredag 27. juli 2012

På jobb i dag...


Etter to dager med sol så skal det bøtte ned med regn i morgen, så da er det bare å nyte kveldens solnedgang. Kanskje det blir den siste i år!



Tenkte kanskje du ville se hvordan jeg hadde det en dag jeg er med på jobb. Jeg gjør ganske mye altså, men jeg er ei skikkelig linselus, så det er ikke så godt å få dokumentert det jeg driver med. Men jeg må jo sjekke om alt blir filmet! Så da blir det sånne små filmsnutter. Når vi kommer om morgnen kl 7 så går jeg på egenhånd inn fra bilen.

* *

 Jeg finner riktig kontor og buret mitt. Stuper inn for å sove nesten fram til lunsj. Det er ingen andre å hilse på så tidlig om morgnen, men fra kl 8 og utover hender det at jeg får klappet meg! Ikke så reint lite heller av noen, men nå har dem ferie. Da er det nesten bare jeg og Lillian her.

* *

Jeg har bare en liten tissepause bak fabrikken.

**
Så er det på tide med lunsj, da tar Lillian med seg matpakka og så går vi ut i bakgården der alle lastebilene blir lastet og losset. Der er det mange kongler og annet jeg kan fordrive tiden med mens de andre skravler i vei.

**

Jeg har prøvd å strekke meg opp på krakken, men jeg får aldri noen godbiter. Jeg får bare beskjed om å gå ned igjen. Hmmm skikkelig kipe er dem. Noen ganger får jeg på meg bånd, så går vi rundt kvartalet i matpausa. Men det er bare når Lillian ikke har fryktelig mye å gjøre, eller det er veldig varmt. Blir så varm på potene av å gå på asfalt.

* *

Når jeg kommer inn igjen etter lunsjen så må jeg sjekke at alle leikene i buret mitt er der fremdeles. Noen ganger har høna vært skikkelig umulig og rotet mens jeg har vært ute. Da må hun få juling når jeg kommer inn igjen! I dag var det lite å gjøre, så Lillian kikket litt rundt på nettet etter andre cockere som skriver egen dagbok over sine funderinger. Men dem er det ikke mange av. Tassen og Maya har jeg fulgt med en god stund, men skulle vært gøy å lese om flere av oss da! Til høyre kan du se på siden deres også, Lillian ler mer enn en gang av dem. Gi meg et tips da vel om du har egen "funderingskrok"også, så kan jeg legge deg til.


3 kommentarer:

  1. Mamma sier at eg må si én gang te at du e te å ete opp. Mamma e et monster (hon reiste fra meg og kammet meg i dag), så vi får håpe det ikkje får troll i ord. Eg må få si at du ser ganske fin ut ja, absolutt godkjent (og eg e streng)!

    SvarSlett
    Svar
    1. *går troll i ord. (Mamma distraherte meg mens eg skrev)

      Slett
    2. Tusen takk altså!!! Hadde jeg kunnet rødme så hadde jeg gjort det! Skal jeg fortelle deg en bitte liten hemmelighet? Egentlig skulle jeg sett ut som deg... flott og svart, men så falt Lillian helt for mamma'n min... så da ble det meg ;)

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...