fredag 13. juli 2012

Dagliglivet


De minste kyllingene begynner å bli store dem også. Snart kan dem slippes sammen med de andre hønene. De største kyllingene har blitt noen haner ser jeg, nå har dem begynt å gale også. Så nå er det snart på tide å kakke hodet av dem. Tror jeg skal ta alle hanene mine jeg, så kan jeg få tak i en ny med friskt blod så det ikke blir innavl.


Det har ikke blitt noe særlig med bilder i det siste, for det har jo regnet hver jævla dag. I regnvær så er det ikke gøy å fotografere eller gå tur for den saks skyld.


Men etter jobb i dag gikk det ann å både gå tur og ta med kamera. Ikke kom det noe overraskende skur før vi var nede igjen heller.


Livet er herlig er det noen som påstår, ikke så sikker på om jeg er det når denne skal inn til kvelds. I går jobbet jeg overtid for å komme sånn nogenlunde ajour etter ferien. Litt småsur for at det ikke var gjort noe særlig med jobben min når jeg hadde en ukes ferie, men når andre har ferie så kommer dem tilbake til ajour pult og pc. Men jeg kan ta det igjen jeg... Det var flere av oss som jobbet overtid så vi spiste sammen. Da oppdaget vi at det hadde samlet seg regnvann fra taket i kjelleren. Det er såkalte synkekummer på Hensmoen, det vil si at alt som dreneres skal bare bli borte i grusen. Men med mye slam i kummene så virker dem ikke, da flommer dem over. Det ble min oppgave å få tak i noen til å pumpe ut vannet, men ingen av de som driver med slikt tok vakttelefonen sin. Hmmm da var gode råd dyre, for i kjelleren har vi varelager for råvarer. Dem tåler ikke mye vann, for det var over en europall med vann på golvet i hele kjelleren. Til slutt ringte jeg brannvesenet, dem hadde pumper og kom for å hjelpe oss. Da de hadde tømt kjelleren anslo dem at de hadde pumpet ut mellom 40 og 50 tusen liter. Altså et lite basseng.


Nå er det godt det er helg, da skal jeg bare kose meg, for neste uke er helt blank i kalenderen også.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...