mandag 16. juli 2012

Bading


Først kjørte vi Patran til Hønefoss i dag, så dro vi på skautur med bading.


Det er litt kjedelig å kjøre bil, så da legger jeg meg til å sove. For stort sett når vi kjører bil så skal vi noe morsomt, eller på jobb.


I dag er det noe som heter helg, og da skal vi visstnok sove lengre enn kl seks som vi pleier å stå opp. Jeg kan ikke helt skjønne det, for jeg er liksom litt innstilt på kl seks jeg da. Men Patran kom og hentet meg når jeg klaget, så da som jeg noen timer til i senga hennes... DET var kos det!


Det er så mye rare lukter her, Lillian sier de har fisket her så det er fisk jeg kjenner. Lurer på når jeg får møte en sånn fisk?


Tror du jeg klarer det om jeg forter meg?


En ting har jeg lært når jeg kom til Norge. Man blir fryktelig våt i dette landet her. Enten så regner det fra himmelen, eller så regner det fra andre hunder... Jeg blir våt på tur i allefall!


Nå begynner jeg å bli litt sliten så kanskje vi skulle finne bilen?

Ellers så har jeg hatt litt utvikling her da. Jeg har fikset kunsten å gå trapper. I dag viste jeg at jeg kunne gå både opp og ned helt fint. Jeg har jo ikke tid til å vente til det skal komme noen å bære meg opp eller ned. Jeg må jo følge troppene. Det hender de er litt trege også, så da løper jeg mellom beina på dem. Dunker ikke opp i magene deres, men det kommer jeg til å gjøre når jeg blir stor sier Lillian. Stor? hmmm nei tror ikke jeg skal bli stor jeg... det høres så tungvindt ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...