søndag 3. juni 2012

NRK på Øvrevoll Gallopp bane



Om gårsdagens fornøyelse var kald, så var den en vandring i Sahara imotsetning til dagens utstillingsopplevelse. Regn, blåst og stort sett iskaldt! Godt jeg hadde flat og ikke en annen retrieverrase, for vi hadde "spillertaket" å sitte under og måtte bare ut i regnet når vi skulle i ringen. Men blås gjorde det hos oss også! De andre ringene var på så liten gressplen at det ikke var plass til telt engang, så Øvrevoll er langt fra noen optimal plass å ha noe utstilling. 



Både Mounty og Happy fikk rød sløyfe, og Mounty ble til og med plassert som nr 3 i dag. Fornøyd med det, ingen CK på noen av dem. Kritikker fra helgas utstillinger ligger under linken planer på hjemmesiden.


Snille Merethe var hjemme som valpepasser i dag, og bar valper ut og inn i hundegården mellom regnbygene her hjemme. Greit å være ute på do etter at en har spist, men sove inne.


Valpene elsker å skli nedover plenen på magen.

Når jeg skulle hjem fra utstillingen fikk jeg telefon fra han som så gjerne vil ha Mounty. Nå hadde han med både fruen og barn og ville gjerne se på valpene. Klart det bare å komme det, fin sosialiering for de små det. De måtte bare vente til jeg hadde kommet hjem igjen.


Jeg burde ha skjønt hvem det var første gangen jeg hilste på han når han var med datteren og svigersønn for å se på valper. Men jeg er vel den eneste som kan gå i Oslo uten å se en eneste kjendis iløpet av en hel dag. Jeg er med andre ord ikke noe "Se og hør" person. Men i nærmiljøet skulle jeg ha plukket han opp da. Men siden datteren er fra Oslo så koblet jeg da ikke han til Hønefoss.


Jeg har aviser i valpekassa og plutselig så utbryter sønnen at "valpen tisser på deg pappa". Nå ja tenkte jeg de står jo i valpekassa siden valpene var inne, så er det vel ikke så merkelig at valpene kanskje tisset på beinet hans. "pappa" ser ned og begynner å sparke litt i avisen som var brettet og sier "ja sannelig tisset den på meg". Sønnen informerte da at det var bilde av pappa i avisen. Jaha tenkte jeg, jeg har lokalavisa, Bondebladet, VG, Finansavisen, Dagens Næringsliv og Nationen stort sett siden jeg tar med aviser fra jobb og får litt fra naboer.


Da dem dro begynte jeg å tenke på i hvilken sammenheng det hadde vært bilde i avisen av han. Nåja en viss direktør var det og når jeg hørte navnet hans så burde jeg ha koblet det ser jeg i ettertid. Ikke rart det har virket som jeg burde ha kjent han igjen når vi har snakket sammen hele tre ganger i løpet av kort tid.


Jeg kunne ikke annet enn å fortelle pappa når jeg møtte han seinere på dagen ute på gårdsplassen, om hvem som hadde vært her om dagen. Han ble litt oppgitt da, for han sa at han burde du jo kjent igjen. Lett for han å si da som har vært brannmann i 35 år og har jobbet tett sammen med flere etater på ulykker og branner. Når jeg tenker tilbake så er jo navnet veldig kjent i Ringerike og jeg tror til og med vi hadde en liten sketsj om han når vi hadde russerevy i 1990...


Jeg har bedt direktøren i kraftverket om å tørke opp igjen etter seg i kantina, når jeg var vikar der og jeg... så jeg gjør ikke forskjell på Jørgen hattemaker eller paven. Visste ikke at han var sjef heller jeg før etterpå. Om dem ikke tåler å bli behandlet som vanlige folk så får dem nå bli litt snurt da, men det er sånn jeg er. Men med årene har jeg blitt litt flinkere til å holde kjeft med ALT jeg tenker. Litt erfaring etter å snakke først og tenke etterpå...


Ute på oppdagelseferd, godt åkeren ikke er blitt så høy ennå.


Valpene gjør seg til for Happy og vil ha henne med på leiken, men hun ligger meget bestemt på puppene sine og nekter å reise seg opp for leik.


Med litt hjelp av Merethe så var dette det beste og nærmeste et familiebilde vi kom i dag. Ada og Mounty med sine to prinsesser. Langt fra enkelt!


Like fort som Mounty forsvant så fant Prinsessene hver sin pupp og da var liksom løpet kjørt for denne gang.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...