tirsdag 12. juni 2012

Kvelds stund


Du skulle hørt den snorket!

Noen har lurt på om valpene ligger i bur om natten og om jeg er ute med dem for reinslighetstrening. Nei om natten er dem i samme valpebingen dem var i som små når de flyttet ut av valpekassa.


Der har dem en hundeseng og ett bur og ligge i. Resten av rommet er gjerdet inn med to store bur som Malin og Mounty ligger i om natta. Lady og Ada går løse nede så de kan hoppe inn til valpene om dem vil det. Valpene sover i hundesengen eller buret og går ut på avisene for å tisse om natta.

.
I kveld var ikke kveldsmaten så interessant. De fleste var trøtte og slitne etter en dag ute i hundegården. Selv om det regnet forholdsvis mye i dag, så hadde valpene holdt seg tørre i huset sitt og under parasollen.


Jeg bruker veldig få hundeleiker, men gir dem plastikk bokser i forskjellige størrelser. De er mye mer holdbare enn mye en får tak i i dyrebutikkene og andre kjeder som har startet opp med hundeutstyr.


Når de begynner å bli litt lurvete så er det bare å bytte den bort med en ny embalasje boks. I morgen er det time hos dyrlegen og torsdag ettermiddag flytter den første til sitt nye hjem.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...