fredag 25. mai 2012

Travel hverdag



Når det er så varmt som nå så gjør man bare det man må, men innimellom så bare flyr tiden av sted når en koser seg med valpene, så da blir ikke alt gjort som jeg burde. En brå uventet hendelse på jobben i tillegg, så tankene var litt andre steder enn å gjøre noe på data'n. I går dro jeg for å hente Happy for hun skal være med på utstilling i morgen. Litt husarbeide og litt Tv titting, så det ble rett og slett ikke tid til å sette seg ved dataen og oppdatere med noen bilder i går. Får prøve litt i kveld isteden.


Siden det er flest brune valper i kullet så har det lett for å bli bilder av en brun valp. Rart med det, eller så er de brune mer linselus enn de andre.


Innimellom blir en bare så sliten altså!


Liten Prinsesse som har blitt veldig flink til å komme seg fram selv om bakken er litt ulent.


I dag har det vært klipping og bading av hunder for å klargjøre for morgendagen. Jeg skal opp kl 5 så egentlig burde jeg ha lagt meg... Kjersti kom med kyllingene og rugemaskinen i dag, og benyttet samtidig anledningen for å titte på sin lille Diamant igjen. Tusen takk for den kjempefine blomsten hun hadde med som takk fra klassen. Skikkelig koselig var det! Kjersti hadde med seg en kollega og hennes to jenter, så i ettermiddag ble det masse kos på valpene.


En tur i elva ble det i dag også etter jobb. Happy glir rett inn i flokken så en merker ikke at hun er her engang. Hun og Mounty er som to erteris så Tessy er litt snurt for hun får ikke være med å leike. De to har bare øyne for hverandre. Så på PM fra NKK Drammen at Trond Bergsjø skulle øyenlyse der, så dag blir det øyelysing på Happy og Mounty der regner jeg med. Han holdt foredrag på oppdretter seminaret til Retrieverklubben i fjor om akkurat øyelysning. Så da må det bli bra.


I går når jeg hentet Happy så hadde Leif en kammerat her, overraskende så endte dem opp i valpegården begge to. Skikkelig mannekosing på valpene ble det. Det er ikke så ofte Leif beveger seg inn i hundegården.


Hva har du funnet der da?


Litt funderinger må til...


Så lenge man er liten kan man ha det gøy med det meste...


Kom igjen da mutter'n ikke vær så kip da!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...