onsdag 25. april 2012

Litt urolig natt


Her er de tre prinsessene til Ada. De spiser som bare det så de får trillende runde mager av all melka. Ada bærer dem fortsatt rundt i huset. I natt brøyt hun seg ut av kjøkkenet og bar valper ut i stua. Hadde hun nå bare gjort det så hadde jeg ikke merket noe før på morgnen, men nei da. Hun uler og bjeffer for å si i fra at valpene hennes ikke er i valpekassa si. Er litt usikker på om jeg skal ha en hund i buret i natt så hun ikke får dyttet det vekk fra døråpningen eller om jeg skal flytte valpekassene side om side så hun har oversikt. Eller bytte plass på valpene. Får fundere litt i løpet av dagen. Men hun gir seg når valpene er vel en uke, godt hun ikke holder på med dette i alle 8-9 ukene.


Hun koser seg med valpene sine i kassa, men når de låter litt i kassa til Lady så er hun der for å passe på dem også. Hun synes nok Lady er fryktelig dårlig mor.


Ada ble med på hele kveldsturen i går, hun løp som bare det og skulle aller helst være først hele tiden. Det virker som å få valper var reine vitamininsprøytingen på henne. Så sprek har ikke hun vært på flere år. Siste hengeren med ved skal kastes inn i dag, det ville Patran være med på så da får det bli når hun kommer hjem fra skolen. Skulle ha handlet inn litt småtterier, siden pappa har bursdag på fredag så må jeg ha en gave også. Kanskje jeg og Patran skal dra når jeg henter henne på skolen i dag... Nå er det ut på tur med hundene, så får jeg dra litt tidligere på jobb i morgen. Har tatt ut feriedag på mandag, så er det hellig dag på tirsdag og fri på onsdag. Da blir det langhelg på meg. Da blir det mye valpekos!



1 kommentar:

  1. Tullemora...:-)))) Men så flott at hun er i så god form da :-)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...