torsdag 19. april 2012

Kos i kassa

Det er ikke bare jeg som koser meg i valpekassa om ettermiddagen.

Valpene liker å ha det godt og varmt, særlig godt er det å få varme snuta si.


De små juvelene er rett og slett helt uimotståelige...

Det var stor stas for både store og små når rugemaskinen ble montert og eggene lagt inn. Tipper det blir gromt når det blir sprekk i første egget. Håper det skjer i skoletiden da, så de ikke bare ser noen gule og svarte nøster der når de kommer på skolen på morgenen. De får sjekke ekstra godt før de går om det er et bitte lite hakk i skallet. For en tid tilbake hadde jeg en hjemmeside om høner, men slettet den. Nå har jeg lastet den opp igjen så elevene kunne få lese litt om både egg, kyllinger og høner. Se på bilder av hvor fort de vokser osv. Her kan du ta en titt om du vil...


I dag har det gått i ett sett fra jeg sto opp kvart over fem i dag tidlig til jeg gikk ut av dusjen nå. På jobb halv sju og lage middag ved fem tiden. Tur med alle hundene en times tid og avslutning med å kaste inn en traktorhenger med ved inn i sjulet. Patran var med å hjalp til så da gikk det ganske fort å få tømt hengeren. Kjennes ut som jeg skal finne senga ganske fort i kveld. Hadde tenkt jeg skulle vasket litt, men det ble med tanken... til helga kanskje...
I ettermiddag var det i det minste oppholdsvær så jeg slapp å bli så våt når vi var i skauen. Synes valpene vokser de timene jeg er på jobb jeg. Mamma er for å se til de og slippe ut Lady og Ada for lufting et par ganger om dagen. Kjekt med noen i nabohuset som kan følge med og hjelpe til. Ellers kunne jeg ikke hatt valper uten å bruke opp ferien min.
Patran er ferdig med å dekorere den nye valpekassa, så når det er vasket her så skal det plasseres. Noe usikker på om det blir stua eller nede ennå. Om det blir litt varmere framover så blir det ikke noe fyring i ovnen nede og da blir det for kaldt for dem. I vinter var det greit for da var det fyr i ovnen hele dagen.
Malin er ikke fult å iherdig reservemor lenger, men hun er ikke helt borte heller. Om hun oppdager at Lady ikke er på kjøkkenet så hopper hun over grinna og tar full runde i valpekassa med rundsleik av alle valpene. Spørs hvordan det går når Ada får sine bitte små. Kanskje hun tar helt av igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...