mandag 20. februar 2012

Skulle være utgjort også da!


Sognafarets Skyfall "Mali"

Koselig med hilsner fra de små... fikk bildet for en stund siden, men kunne ikke klare å finne det igjen. Visst at jeg hadde lagret det på et lurt sted, men lure steder har en tendens til å bli en smule for lure til tider. Nå mangler det bare HD røntgen på Sognafarets Angel in London, så er alle fra forrige kull røntget med kun A og B resultater. Kjempeflott. 12. mars har jeg bestilt time for ultralyd på Lady for å få konstatert om det er valper eller ei. Har litt å si for hvilke utstillinger jeg skal på utover. Blir det valper må jeg nok hoppe over Kristiansand er jeg redd.


Mounty har funnet ut at Ada har løpetid, men jeg tror ikke hun har riktige "lukta" for hun er mye mer iverig enn han. Om han ligger på golvet, så kan hun stå og krafse på han for å få han til å reise seg opp og prøve å bry seg bitte litt om henne. Om de er ute alene så prøver han seg, men inne er han helt rolig og spiser til og med side om side med henne. Hun er egentlig høyløpsk nå, men det bryr han seg veldig lite om. Kristine ringte i dag og nå har Happy startet med sin løpetid også. Det var da utgjort også i og med at hun kommer hit på torsdag for å være her når dem er i syden. Vi skal på utstilling på søndag også, så da nytter det ikke at hun er hos noen andre heller. Vi får gjøre det beste ut av det de to ukene hun er her.


Avslutter i dag med et av Patrans små gullkorn. For en stund siden kom hun rimelig oppløst av tårer ut i stua. Kveldens prosjekt var modelleire og da må hun sitte ved kjøkkenbordet. Hva er det for noe? spurte jeg. Nei hun fikk ikke til å lage noen fin dinosaur! Så etter litt trøst ble pappa'n med ut på kjøkkenet for å assistere dinosaur prosjektet. Litt småprat hørtes, men egentlig ganske stille fra kjøkkenet. Jeg var litt nysgjerrig og gikk ut dit for å se hvor dette tok veien. Jo da, etter litt sto dinosauren på fire flotte bein og lang hals og hale. Neimen så fin da, sa jeg. Og for å være helt ærlig så var den slett ikke verst. Helt stille var det... så kom det tørt fra Patran tydelig henvendt til faren sin: Du skulle ikke LAGE den da, du skulle jo bare hjelpe meg...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...