tirsdag 7. februar 2012

Skitur i fullmåneskinn...


Nydelig måne i kveld og ikke mer enn ti kuldegrader så det ble en herlig skitur med hundene i kveld. Flott skiføre og det var egentlig bare å nyte turen rundt på jordet, den timen den varte. Må jo innrømme at ulven "cross my mind" når jeg gikk med månen midt imot. Alle har vi jo sett bildet av ulven som uler og fullmånen i bakgrunn...

Når jeg kom innigjen så sto det i nettavsisen til Bygdeposten at ulven var på vei hit over igjen...


Tessy piner den ene etter den andre, godt det er flere å ta av...

Etter skituren var naboen helt innerst i veien på kveldstur med hundene sine. Det fikk jeg ikke med meg før alle hundene satte i skikkelig kor og forsvant fra verandaen og nedover veien. Mounty og Lady storkoser seg da, noen nye å leike med!


Mounty trenger absolutt litt impulser fra andre hunder enn mine svarte jenter, så nå utover våren blir det sosialisering på høyt plan av både han og Tessy. Mange planer, men så er det denne tiden da til alt en har lyst til.


Stort sett så koser dem seg med henne, men det blir liksom aldri bra nok for Tessy. Bare litt til. Mounty har faktisk blitt ganske flink til å korrigere henne på en saklig mild måte. Tar hun ikke første hintet så øker bromlinga  imagen. Tar hun ikke hintet da, så holder han henne over snuta. Tessy backer ut og smisker isteden med sleiking i munnvikene hans. Så er de venner og leiken er over for denne gang, Tessy har funnet seg et annet offer.


Jeg og Patran har vært i Hønefoss på gardinjakt til kjøkkenet. Her er resultatet, klart det er jo ingen bombe at de ble lilla kanskje? Merethe hadde værtfall klar formening om at skulle jeg kjøpe meg nye stuegardiner så fikk Patran ikke lov å være med!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...